Els amants de la Tarragona Patrimoni de la Humanitat tenen l’oportunitat de beure-la des d’aquest cap de setmana. Assaborir un bon glop de la Via Augusta, de la Catedral o de l’Amfiteatre és possible a la cocteleria Red Lab, situada a tocar del Balcó del Mediterrani, on a més de ‘tocar ferro’, també tens l’oportunitat de tastar el seu sabor.

Fa 5 anys que la Noèlia Caballero i en José Luis Cervera van obrir les portes d’aquest temple de la mixologia, ubicat al final de la Rambla Nova, la principal artèria de la capital tarragonina. Devots de la seva ciutat, els propietaris d’aquest negoci han de demostrat molt d’enginy: brindar a Tàrraco una carta de còctels per celebrar els 25 anys de la declaració de ciutat Patrimoni de la Humanitat.

Còctels per tots els públics

Darrera la barra, la Noèlia i en José Luis ens desvetllen que fa un any que hi porten treballant en aquest projecte «Hem marejat i molt als nostres coctelers, fent moltes proves i aquesta carta ‘Tarragona Inspiration’ relaciona els elements patrimonials amb diferents gustos i aromes, utilitzant sempre com a premissa el producte local».

A la carta hi trobem 4 còctels sense alcohol: Miracle, Platja Llarga, Tàrraco i Balcó del Mediterrani «un 20% de les nostres ventes són combinats que no porten ni una gota d’alcohol, per això volem fer partícips a aquells que els agrada un còctel amb alcohol com als que no» assegura en José Luis tot afegint que «amb els còctels sense alcohol oferim la mateixa categoria i elegància dels que en porten».

Una ‘Tarraco Inspiration’ que es transforma

La ‘Tarragona Inspiration’ que comença aquest cap de setmana tindrà entre 1 i 2 anys de vida, ara bé, amb entrades i sortides de còctels en funció dels gustos i opinions dels clients. Els propietaris del Red Lab ja han deixat pel camí alguns còctels «el Mèdol o el Pont del Diable de moment no són titulars, això si, en aquest període de temps que ens hem marcat és possible que es produeixin novetats» expliquen somrient.

Un dels còctels estrella és per exemple el Via Augusta «hem posat la mirada en una via que travessava tota Europa, un dels ingredients més característics és el pi de la Platja Llarga», El còctel Mercat rendeix homenatge a la seva gent «cridaner és el fet d’utilitzar un fat washing de formatge de cabra, una tècnica amb la que fas passar el formatge per tot el procés de creació i que genera uns sabors diferents als habituals en una beguda d’aquestes característiques», expliquen els creadors.

Red Lab instaura la cultura del bon còctel a TGN

A Red Lab són capaços d’elaborar fins a 200 tipus de còctels de qualitat diferents. Són una ‘espècie única’ a Tarragona «a una hora d’aquí, a Barcelona, podem trobar cocteleries com Dr. Stravinsky, Paradiso o Boadas i que tenen una molt bona oferta, igual que la que nosaltres posem a disposició dels tarragonins i tarragonines». El José Luis i la Noèlia són excel·lents ambaixadors, i comenten que «per aquí passen també americans, anglesos, francesos, un públic acostumat a la cultura del vi i també a la del còctel. Els autòctons abans no sortien del Mojito, el Gintonic o el San Francisco. Ara pregunten més».

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross