Demà dissabte, dia 9 de desembre, a les 12,00 hores, tindrà lloc en el Mercat Central de Tarragona la presentació de l’edició 2018, de la “Guia Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès”, dirigida i realitzada per els periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú i editada per Arola Editors.

INVITACIÓ

La guia dóna àmplia informació sobre els millors restaurants (que els qualifica) i hotels de Catalunya i Andorra. En total recomana uns 600 establiments. Inclou “Altres llocs d’Interès Turístic i Gastronòmic”. En aquesta edició es designa:

  • Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus.
  • Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona.
  • Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant.
  • Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou.

. Producte de l’any 2018: Mel Muria, Perelló.

. Vermut de l’Any 2018: Yzaguirre, El Morell.

. Guia de l’any 2018: Repsol.

L’acte de presentació és obert a tothom i es podrà comprar la Guia Gourmand 2018 amb un 20 % de descompte.

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross