Dos restaurants de les comarques de Tarragona, Giorgio, de Calafell i l’Hostal Colomí, de Santa Coloma de Queralt; un celler del Priorat, Cesca Vicent; un hotel de Barcelona BCN Urbans Hotels Gran Rosellon i un de la Costa Brava, Sallés Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro han estat guardonats per la Guia Gourmand 2016, que situa el millor restaurant del país a Girona, en El Celler de Can Roca, 10/10. Aquesta Guia de Restaurants i Hotels, que és l’única de Catalunya i Andorra va ser presentada el passat 9 de desembre, per Romain Fornell, el xef propietari del restaurant Caelis, a l’Escola Universitària de Turisme, Euroaula, on es van lliurar els guardons.
La Guia Gourmand, publicada per Edicions Arola, en català i en castellà (2 llibres en tapes dures) està realitzada pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú i celebra en aquesta edició el 25è Aniversari, amb la incorporació d’una nova web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent-hi una fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació: www.guiagourmand.com
DIARI DE TARRAGONA PUBLICA LA CRÒNICA DE LA PRESENTACIÓ DE LA GUIA GOURMAND A BARCELONA