Al prestigiós restaurant Don Denís, d’Escaldes Engordany, es va presentar el passat divendres, dia 13 de març, la Guia Gourmand 2015, en la seva 24ª edició, als mitjans informatius andorrans. Acabada la presentació es va lliurar la distinció de Restaurant de l’Any Andorrà que per l’any 2015 otorga la direcció de la Guia a Don Denís. L’acte va acabar amb un exquisit dinar ofert pel restaurant guardonat.

11041604_10205731299542314_4977531472729926638_o
Fundat per Denis García Abella el 1974 en ple centre d’Escaldes-Engordany, aquest restaurant marisqueria continua sent com sempre un lloc de moda pel qual passen molts famosos que visiten el Principat. Així ho acrediten les moltíssimes fotos que s’exposen en totes les parets del restaurant i en les que hi ha una infinitat de personatges populars de tots els àmbits socials, polítics, esportistes, artistes, etc.

Darrerament el patró compta amb el suport del seu fill, que també es diu Denis i que garanteix el futur de l’establiment. La revista 'Gastronomia i Turisme' li va lliurar la distinció del “Millor restaurant andorrà amb tradició 2011”. El local, situat a dues passes del carrer principal d’Escaldes, té dos amplis menjadors, un dels quals ocupa la part inferior de l’establiment. Al snack bar, situat al costat de l’entrada, s’ofereixen més de 90 tapes diferents, que també es poden demanar als menjadors.
La seva cuina presenta una línia nacional i internacional, amb especialitats en peix i marisc, que elaboren els xefs José Antonio Alves i Maximiano Esteves. Compta amb un ampli celler en el qual es guarden més d’un centenar de varietats de vins de reserves espanyols i internacionals. La carta és amplíssima i consta dels apartats d’entrades fredes, entrades calentes, arrossos, mariscs, peixos, carns (les fetes a la brasa són preparades en grill de carbó natural) i postres. No hi ha dubte que Don Denis continua sent un punt de referència gastronòmica molt important en el Principat d’Andorra, un lloc de visita obligada per tots aquells que “volen veure i ser vistos”, a més de menjar bé. Per aquesta brillant trajectòria, la Guia Gourmand l’ha designat “Restaurant andorrà de l’any 2015”.
A Andorra els millors restaurants, segons la Gourmand 2015, són: Don Denís, Es Andorra, Plaza, Casa Canut, Bodega Poblet, Borda Estevet, Xalet Bringué, La Borda de l’Avi, L’Entrecôte, Plató, Molí dels Fanals i Buda Espai Andorra.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross