Després de conèixer diferents restaurants andorrans, aquest al costat de l'Enoteca del mateix propietari, d'Escaldes Engordany (Andorra), és un dels millors del país per la seva oferta gastronòmica, amb productes frescos del mercat i de temporada, la seva gran celler, el local acollidor amb una decoració càlida i agradable i un servei super amable i lliurat. Bona relació qualitat/preu.
Obert des de maig de 2021, és el somni de José Antonio Guillermo, que està a la cuina i de la seva dòna Anna Rute que dirigeix la sala. Un gran professional que va començar com a sommelier i actualment és xef autodidacte. Va estudiar en el Mapa de Madrid el 1993 i va treballar al Zalacaín, més tard al país andorrà ser sommelier a Aquarium i al restaurant de l’hotel Plaza. El 2011, fa deu anys amb un soci va obrir el restaurant L’Enoteca, actualment també ja n´és únic propietari i el dirigeix la seva germana Kati.
A destacar la gran bodega amb més de 250 referències, de vins espanyols i francesos. La carta compren plats per picar, plats de temporada, peix, carns i les postres. Imprescindible a les visites a Andorra per als paladars selectes.
Entre les especialitats més recomanables cal tenir en compte:
Carrer Santa Anna, 14 AD700 Escaldes Engordany (Andorra). Tel.: + 376 80 75 75. Tanca diumenge nit i dilluns. Correu electrònica: odeti@odeti-bistro.com Preu mitjà sense vins, 35,00 €