Després de la presentació de la Guia Gourmand 2019, l'Hotel Monument, Mas Passamaner va oferir a tots els assistents, autoritats, mitjans de comunicació i persones relacionades amb el turisme i la gastronomia, un excel·lent menú.

El menú es va iniciar amb tres deliciosos aperitius, caneló fred de bou de mar amb paper d'arròs, cremós de cap roig i gamba al vapor; crema de ceps amb bolets de temporada a l'teriyaki i pedrers d'ànec; garrí cruixent cuinat a baixa temperatura amb chutney de mango i torrada de Santa Teresa amb gelat de canyella i escuma de llet merengada. Tot això maridat amb vi blanc Secrets de Mar (DO Terra Alta) i vi negre Formiga de Vellut (DO Priorat) i cava Oriol Rossell, Brut Nature.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross