Ple de gom a gom. Així estava el restaurant Mediterrani fa pocs dies al vespre, ple i vestit de gala. Les primeres Jornades Gastronòmiques Mediterrani van oferir una nit dedicada a la tonyina, al jazz, al bon vi i al bon gust a aquest restaurant de Reus.

IMG_8069 copia.JPG

Sota el nom de Mediterrani & Balfegó Experience, el restaurant Mediterrani va brindar als assistents a l’esdeveniment una vetllada molt cuidada, amb la col·laboració de la marca de tonyina Balfegó i les bodegues Vinyes del Terrer.

Amb reserva prèvia, quasi una cinquantena de comensals, estaven convocats a les 20.30h, hora en què va començar el showcooking de tall de tonyina i elaboració de sushi de mans de dos experts en la matèria, seguit de la degustació d’un sushi espectacular maridat amb Nus del Terrer blanc. Amb la música del saxo d’en Bruno Lombardi de fons, es va procedir a l’entaulament i la degustació del menú que el xef del Mediterrani, en Nico Popa, havia preparat amb la tonyina Balfegó com a ingredient principal. Escabetx a baixa temperatura de tronc de tonyina, caneló Rossini de tonyina amb beixamel trufada i tonyina saltejada amb tirabecs i pernil ibèric d’aperitius i melós d’arròs Carnaroli amb carrillera de tonyina com a plat principal, maridat amb els vins negres Nus del Terrer 2011 i Terrer Aubert 2013. Unes postres de pinya amb dues xocolates, els cafès i els petit fours tancaven el menú.

La mitjanit va arribar a ritme de les notes del jazz i els primers assistents van començar a retirar-se. Professionals del sector, empresaris, representació de l’Ajuntament de Reus, etc, es van mostrar agraïts per una nit diferent, complerta i totalment innovadora a la ciutat. Una nit que ben segur es repetirà amb una nova jornada gastronòmica, ja que, afirma el restaurant Mediterrani, aquesta és la primera de moltes.

El restaurant Mediterrani va obrir les seves portes a l’abril d’aquest mateix any de la mà de l’empresari Joan Francesc Neila. El restaurant ofereix una carta de cuina mediterrània, menú diari de dimarts a divendres al migdia i menús per als dies festius. Totalment encarat a seduir el paladar dels seus comensals, el restaurant oferirà novetats constants com les jornades gastronòmiques o sessions de música en directe els dissabtes a la nit.

Restaurant Mediterrani. Carrer de’n Vilar, 5. 43201 Reus. Tel.: 977 342 099. Email: mediterranireus@gmail.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross