Lola García Barberà, una tarragonina serrallenca, de Cal Rafet, és una autèntica dona emprenedora, il·lusionada i entusiasta de la cuina i la restauració.

Després de 34 anys treballant en una notaria, va decidir fer un canvi de rumb en la seva vida i va marxar 3 mesos a Mèxic on es va diplomar en turisme alternatiu i donava classes de cuina mediterrània, la qual coneixia bé gràcies al seu pare pescador.

IMG_0110 copia.JPG

Aprofitant que un bon amic era propietari del Mas Rosich, un bonic casalot situat justament a la sortida d'Alcover cap a Mont-Ral, va decidir habilitar un apartament turístic per a 6 persones, fa 3 anys, i un petit restaurant de 24 places l’any passat. El seu somni s'havia convertit en realitat.

El menjador és molt acollidor, només amb 6 taules, foc a terra i sostre de volta catalana. A més, quan arriba el bon temps, compta amb una magnífica terrassa davant de l'establiment, el qual disposa d’un còmode aparcament. Certament, sorprèn la cuina que ofereix, ja que a partir de les receptes tradicionals de casa nostra s’hi dóna un toc molt personal, combinant productes ben diferents, amb molt bons resultats, conquerint nous sabors, textures i colors en unes presentacions molt acurades.

Així es poden degustar unes carxofes amb sardines i maduixes; amanida amb remolatxa, musclos i escabetx; cebiche de gambes; raviolis de calamar amb botifarra i ou fregit amb tinta de calamar; canelons del rostit de pollastre; botifarra del perol amb raviolis de calamar i salsa tàrtara; arròs Illa de Riu cremós amb carpaccio de gamba; coca de rosbif i, a l'hora de les postres, llet cremada amb fons de xocolata (original de les Illes Balears).

El restaurant també ofereix un menú els migdies entre setmana per 12,50 euros. El celler té unes 35 referències principalment de vins de les comarques tarragonines. El vi de la casa és de Marçà (Priorat).

A destacar les múltiples activitats que es duen a terme, com tasts, maridatges, cursos, etc.

En projecte està la reinaguració prevista pel proper dia 30 d’abril del nou loung, situat al costat del restaurant, un espai agradable i tranquil de copes, tertúlies i sobretaules.

Adreça: Carretera Mont-ral, s/n. 43460 Alcover. Tel.: 620 18 11 28. Obre dijous migdia i caps de setmana migdia i nit. A l'estiu també obre les nits de dimecres i dijous. Horari: De 13 a 16 i de 21 a 23. Correu electrònic: masrosichelsanglesos@gmail.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross