Ahir, dia 8 de març, el prestigiós xef Marc Borromeo va informar a través de Facebook que: "Després de 9 anys tanquem una etapa al Palau del Baró, el restaurant passa a una altra gerència des d'avui. Han estat anys molt gratificants gràcies a tots els clients que han gaudit de les instal·lacions i de la nostra cuina. Celebracions, esdeveniments, aniversaris, etc. Moltes gràcies a tots, ens veiem aviat en els nostres nous projectes".
Recordem que Marco després formar-se en l'escola Hofmanm, de Barcelona i d'haver treballat en diversos restaurants es fa fer càrrec del Palau del Baró per oferir una cuina mediterrània amb productes frescos i tocs d'autor. Per la seva bona tasca culinària i l'encant de l'establiment que va ser residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona i compte amb la sumptuositat de les estances i un jardí romàntic, el restaurant va ser guardonat per la Guia Gourmand l'any 2008. Gaudir de la seva bona cuina en el menjador de decoració clàssica situat al primer pis, al costat d'una bonica terrassa interior enjardinada, ideal per a les nits d'estiu, era una delícia. Tarragona tenia en el seu nucli antic un espai de restauració que unia la qualitat del servei i la restauració amb l'ambient noble del lloc, on poder degustar entre les especialitats el foie gras fet a la casa amb 3 confitures, arròs de llamàntol, carpaccio de pop amb pebre vermell, steak tartar de vedella, espatlleta de xai a l'estil de Segovia, mitjana (Chuletón); paella de marisc... Confiem que en un pròxim futur, Marco Borromeo continuï oferint als tarragonins la seva sapiència en els fogons i que la nova gerència del Palau del Baró estigui a l'altura del marc que ocupa.