El mestre pastisser Christian Escribà, publicat per Planeta Gastro, recull les seves millors receptes de cuina dolces per a nens en un llibre divertit i ple d'imaginació. Fàcils, sorprenents, originals, creatives i divertides aquestes 70 receptes estan pensades perquè els nens d'entre 8 i 12 anys puguin elaborar-les sols, sense amb prou feines ajuda d'un adult. Les receptes, acompanyades d'anècdotes, comentaris i consells del propi Escribà, permeten també traçar un recorregut per les creacions més destacades (i fàcils de preparar) de la carrera professional d'aquest carismàtic reboster.
Christian Escribà ha elevat la pastisseria a la categoria d'art. Divertit i creatiu, reivindica la pastisseria per la seva capacitat de sorprendre, emocionar i ser capaç de crear un moment únic i irrepetible. És la quarta generació d'una saga de pastissers que porta 110 anys en el mateix establiment que va obrir el seu besavi al centre de Barcelona.
El llibre va dirigit precisament als nens, amb el seu propi llenguatge, amb els colors que a ells els agraden, amb els trucs que poden comprendre i practicar com un joc. Tot el llibre és en realitat un joc, des dels propis noms de les receptes (galletón loquillo, pizzaimada, ensalada russa frusa, les cuixes de congret, el coet fantàstic…) a les mescles increïbles de tradició i modernitat. Diversió, creativitat i senzillesa són les claus que Escribà intenta transmetre als nens que s'acosten, ara més que mai a la cuina i a la pastisseria, però sobretot intenta contagiar-los la sensació d'emoció, sorpresa i inspiració que aporta la preparació d'un plat dolç.
La cuina de Peter Pa, no és un receptari més: és un llibre per a nens que aspiren a divertir-se en la cuina. El llibre està dissenyat per ser participatiu, i ple de trucs, informacions curioses i consells pràctics que inclouen la neteja, l'ordre o la seguretat en la cuina. Tot amb fotografies pas a pas que entendran tots, fins i tot els majors que s'animin a elaborar amb els seus fills algun d'aquestes postres del mestre Escribà.