Després de 2 anys de tancament, l’històric restaurant de L’Indret, va reobrir a l’estiu de 2015, gràcies a la iniciativa i emprenedoria dels germans Robles, Paulino i Pedro, antics treballadors de la casa que van recuperar l’equip d’abans per continuar, millorant, la trajectòria d’aquest emblemàtic espai gastronòmic. Amb un horari molt ampli ofereix la possibilitat de començar la jornada amb un saborós bufet de desdejuni i acabar-la amb un sopar sofisticat, podent gaudir durant del dia d’una suggerent carta que inclou totes les exquisideses de la tenda Semon i del mercat; excel·lents i singulars productes com, caviar, salmó, en blinis i nius, i en foie són els reis de la casa.
El xef, José Sansano, elabora una cuina de temporada amb productes molts frescos amb una bona relació qualitat/preu. Els dos petits menjador són un marc molt agradable de decoració clàssica que dirigeix amb encert Juan Cardeñas. El celler té unes 50 referències de vins, caves i champagnes. A destacar el menú diari en el que el comensals pot triar entre 3 entrants, 3 segons i 3 postres, així com les suggerències del dia. Tota la rebosteria es fa al restaurant.
Especialitats i preus: Blini o niu de salmó Nuture 15,00; ragout de cranc reial, 28,00; roast beef de filet de vedella amb salsa de tòfona 22,00; peix (turbot, llobarro, aurada, lluç) salvatge, s/m.; bacallà a la llauna amb patates “a lo pobre”, 18,00; tatin amb crema de llet, 5,00 pastís Jijona, 5,00; pastís sácher amb maduixa, 5,00; taronges Julien, 5,00. Vi de la casa: varien, sent de les D.0. Rioja, D.O. Ribera de Duero i D.O. Catalunya, 14,00.
Adreça: Ganduxer, 31, 15. (08021) Tel.: 93 201 69 31. Horari de dilluns a dimecres de 09,00 a 21,00 i de dijous a dissabte de 9,00 a 00,00 hores. Tanca diumenge. 4B, Diners, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: lindret@semon.es i ganduxer@semon.es . Web: http://www.semon.es