El dissabte 19 de juliol l'Hotel Olympus Palace 4* de Salou acull una nit única per a aquelles persones amants de la gastronomia i els olis d'alta qualitat. Cuadrat Valley Finca Agrícola, una referència en la producció d'olis d'oliva verge extra d'excel·lent qualitat, organitza una tast sensorial exclusiu seguit d'un formidable sopar maridatge per descobrir i gaudir dels sabors més elegants de la seva producció.
La tast sensorial, que començarà el dissabte 19 de juliol a les 21h a l’espectacular rooftop SUMMIT de l’Hotel Olympus Palace 4*, serà una experiència única per als sentits on els comensals podran degustar una selecció dels millors olis d'oliva de Cuadrat Valley Finca Agricola (DOP Les Garrigues). Wiola Paduch, reponsable d’exportació i Blanca Casañola, responsable d’oleoturisme de Cuadrat Valley Finca Agricola realitzarà un recorregut explicatiu als assistents sobre les característiques organolèptiques de 3 varietats, detallant les notes aromàtiques, els matisos de sabor i les propietats nutricionals d'aquests olis excepcionals del municipi de l’Albagés (Les Garrigues - Lleida).
La nit continuarà amb un menú degustació de 14 elaboracions on els plats creats per l’equip de restauració de l'Hotel Olympus Palace 4* seran acompanyats amb els olis d'oliva Cuadrat Valley Finca Agricola, posant en relleu la versatilitat d'aquests productes i la seva capacitat per potenciar els sabors dels plats.
Olis reconeguts nacional i internacionalment
Cuadrat Valley Finca Agricola ha rebut diversos premis pels seus olis d'oliva verge extra ecològics. A la Fira de l'Oli de les Borges Blanques van guanyar el premi al millor oli afruitat verd amarg com a Gran Productor pel seu oli "Oli Reserva Familiar" i el premi al millor oli afruitat verd dolç pel seu oli "Elixir". A més, el seu oli "Elixir Desossat" va ser reconegut com un dels 100 millors olis d'oliva verge extra del món per la varietat arbequina al premi Evooleum.
Els vins de Bordeaux també protagonistes
L’esdeveniment és obert a tot el públics, amb places limitades, per la qual cosa es recomana fer la reserva amb antelació per garantir la plaça mitjançant els següents números de telèfon: 690 149 866 i 689 558 989. El preu és de 45 euros i inclou tant el tast sensorial com el sopar maridatge, una oportunitat única i especial perquè es podran assaborir vins de la regió de Bordeaux (França), concretament de Château Fleur de Lisse de Saint Emilion.