En aquest llibre d’ALesReceptesDelCalendariPastisser.smalllbert Vilas, publicat per Cossetània, hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres delicioses i sobradament coneguts
arreu del nostre territori, com són els braços de gitano, les mones de Pasqua, els pastissos de Sant Jordi, les coques de Sant Joan, els panellets o els tortells de Reis.

Amb un llenguatge molt planer i acompanyat de fotografies a tot color, s’hi detalla tot allò que necessiteu per elaborar aquests dolços a casa vostra sense gaires complicacions. Amb una clara crítica a la “mal anomenada pastisseria creativa”, el llibre pretén reivindicar i apropar les receptes més nostrades del calendari d’una forma molt planera, detallada i personal. La introducció va a càrrec de Jaume Fàbrega i Colom. L’autor, Albert Vilas, nascut a Barcelona l’any 1973, entre els anys 1996 i 2007 va treballar com a pastisser professional a la reconeguda Pastisseria Boages, del centre de Barcelona. Actualment, treballa com a professional de sistemes informàtics en una important companyia de transports internacionals. Tot i l’abandonament del sector pastisser, es considera un gran apassionat i defensor de la cuina i la pastisseria tradicionals. L’any 2010 engega un projecte de difusió del receptari tradicional català mitjançant l’exitós blog gastronòmic www.lacuinadesempre.cat. Es defineix, bàsicament, com un impulsor de la cultura gastronòmica catalana.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross