La Flamma Beach Foodhouse és el restaurant situat al Beach Club d’INFINITUM, el resort residencial referent Costa Daurada. Aquest paradisíac espai ha tingut la visita de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que ha aixecat el curs 2024-25 fent la primera visita de la temporada per conèixer la gastronomia del xef Jordi Roa i del seu equip.
El Flamma es caracteritza per una terrassa espectacular amb vistes al mar, per una cuina mediterrània que marida amb el millor producte local, peix fresc i l’excepcional sabor de la brasa Josper en diversos plats de la carta.
Els trenta-cinc acadèmics assistents han assaborit un menú degustació confeccionat per l’ocasió, i que s’ha caracteritzat pels matisos asiàtics, fruit dels 8 anys d’experiència professional de Jordi Roa a Xangai i Xian. El xef barceloní, format a l’Escola Superior de Hosteleria de Barcelona (ESHOB) ha apostat per, d’entre d’altres, creacions culinàries com són els espàrrecs blancs amb escopinyes i sopa thai de coco; baba ghanush, festucs, olives i pa libanès a la planxa; calamars de potera a l’andalusa amb maionesa de llima o la brotxeta de vieires amb gambes, arròs saltejat i salsa de mango. Una selecció de postres ha arrodonit un àpat en aquesta visita tan estiuenca de l’Acadèmia.
Ana Vilallonga, presidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, conjuntament amb els presidents d’honor, Antón Pont i Ángel Pérez, i el vocal Carlos de Ortueta, han fet entrega del tradicional obsequi en forma de diploma de l’Acadèmia. Aquest ha estat recollit Bea Burillo i Paulo Jara, de l’equip de cuina, i d’Anna Ramos i Mar Pasto de l’equip de sala.
L'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona prepara ja les pròximes visites de cara a aquests mesos d'estiu. Els acadèmics tenen previst recórrer diferents establiments del Camp de Tarragona i de Les Terres de l'Ebre.