L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha investit tres nous membres en la seva primera visita del curs 2025-2026, realitzada al restaurant cambrilenc de Les 3 Marias. Passen a formar part de l’AGT en Josep Mir, Cándida Cruz i Elisa Bessa han rebut el blasó de part d’Ana Vilallonga, presidenta de l’AGT; i de Carlos Ortueta i Ángel Guerrero, vocals de l’entitat. Des de la presidència de l’acadèmia se’ls ha donat la benvinguda «la seva presència suma i de ben segur que faran d’altaveu de l’activitat que realitzem a la demarcació de Tarragona» ha exposat Ana Vilallonga.

Gastronòmicament l’AGT ha assaborit un menú italià molt divers i que la propietat i l’equip de restauració de Les 3 Marias ha confeccionat per l’ocasió. Els prop de trenta comensals han pogut tastar una trilogia de pizzes i pasta, així com una simbòlica burrata, una bruschetta clàssica, un pesto i el pop del xef. Un àpat compartit a la magnífica terrassa de l’establiment, situada al carrer Consolat de Mar 84 i maridat amb quatre vins del territori. El postre, marca de la casa, gelat casolà obra de la propietat i que val i molt la pena tastar.

La propietat agraïda per la visita de l'Acadèmia

Les 3 Marias és propietat d'Isabelle Hebeler, Guy Hebeler i Ty Hebeler i és «una aposta per una experiència gastronòmica, amb un ambient acollidor a la una atenció propera i una cuina que ret homenatge a la cuina italiana amb productes de quilòmetre zero i vins de proximitat seleccionats per complementar cada plat» ha explicat Guy Hebeler.

Finalitzat l’àpat, Ana Vilallonga ha fet entrega del diploma de l’AGT a la propietat i a l’equip de cuina i sala de Les 3 Marias i que han rebut amb molta il·lusió.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross