La tòfona blanca, un producte excepcional. El diamant de la gastronomia. La temporada dura poc més d'un mes i mitjà, però ja la tenim aquí, al restaurant Giorgio, de Calafell, nouvinguda d’Acqualagna. Pels gourmands és una gran festa, la festa dels sentits.
Des de fa molts anys la tòfona blanca és una de les icones gastronòmiques del Ristorante Giorgio de Calafell. Serafini va ser pioner en l'arribada a Catalunya i a Espanya d'aquest preuat ‘manjar’ quan aquí, fa més de quatre dècades, ben pocs coneixien les seves excel·lències.
Giorgio Serafini és originari de Pésaro, de la regional italiana de les Marques, la mateixa en la qual es troben les excepcionals tòfones blanques d’Acqualagna, les millors del món. Per garantir qualitat gens hi ha com la confiança i l'experiència. Els seus proveïdors són els membres (ja diverses generacions) de la família Tofani d’Aqualagna, que seleccionen les seves millors tòfones blanques per a Giorgio, segurament, el més fidel dels seus clients i un bon amic. La carta de plats amb tòfona blanca del restaurant està concebuda en funció de la qualitat extrema de la tòfona i del respecte als altres elements de cada plat. Amb la tòfona blanca de debò no es juga. La temporada de tòfona blanca al restaurant dura el que dura la temporada de tòfona blanca en Acqualagna. Més o menys de mitjans d’octubre fins a mitjans de desembre, depenent de les particularitats meteorològiques de cada tardor en Les Marques.
Els plats estrella de Giorgio és el risoto amb tòfona blanca i la pizza.