És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003 en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït al 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

TAULA

En aquest marc excepcional el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Emilio Pérez. Incorpora una sala chill-out per a l’estiu. El celler, sota la supervisió del sommelier Gedion Debere, guarda més de 200 referències de vins, caves i “champagnes”. El vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00 euros.

La carta consta dels apartats del centre per compartir, entrants, peixos, carns i postres, a més de diversos menús, com el menú de temporada, 45,00 euros, Menú degustació, 60,00 i el Menú vega Sicilia amb “un parell d’ous”, que maridat amb Alión 2013 costa 90,00 euros i amb Vega Sicilia ünico 1989, 180 euros .

Entre les especialitats cal destacar el carpaccio de tonyina curada i fumada amb cremós d’alvocat i tàrtar de tomàquet kumato amanit amb oli d’olivada, 16,00; el nostre clàssic tàrtar de salmó marinat servit amb blinis i una maionesa d’anet fresc, 19,00; ou de corral cruixent amb trinxat de patata, col, botifarra negre i pop fregit amb crumble de pebre vermell, 16,00; arròs bomba del delta de l’Ebre, fet al moment, amb gambots i fons de crustacis, 29,00; peix fresc a la planxa amb verduretes saltades, s/m.; entrecot de vedella dels Pirineus servit com un “chuletón”, 24,00; steak tartar de vaca gallega a l’estil Mas Passamaner, 26,00; i a l’hora de les postres, “torrija” de fartó amb gelat d’orxata, 7,00; Nutella en courant fet aquí, servit amb gelat de vainilla, 8,00; xarrup cremós de mojito amb gelatina de cuba-libre, 7,00.

Camí de la Serra, 52 (43470). Tel.: 977 76 63 33. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat. Correu electrònic: restaurante@maspassamaner.com. Web. www.maspassamaner.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross