Vins de qualitat, gastronomia de nivell i un públic entregat a gaudir. El maridatge triangular d’aquest dissabte passat a INFINITUM -el ressort d’alt nivell situat a Salou- ha deixat un molt bon sabor de boca entre els prop de 500 assistents a la cita. L’esdeveniment va disposar a més, d’un gran aliat, com va ser la bona meteorologia que va acompanyar en una vetllada que va començar a les 18h de la tarda i va finalitzar passada la mitjanit, al ritme dels èxits del moment.

Els gastrònoms presents a la Fira del Vi i la Gastronomia d’INFINITUM van delectar els seus paladars amb creacions culinàries sublims, obra de Beatriz Burillo, l’excel·lent xef d'INFINITUM, del reusenc Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro, de Rafel Muria, del Quatre Molins de Cornudella de Montsant, i del mestre pastisser Adan Saez, a l’apartat del dolç. Els brindis, van anar a càrrec de Torelló Corpinnat, Juvé&Camps, Clos Galena, Mas Doix i la cooperativa Dos Déus, entre d’altres.

Una primera edició de moltes

Aquesta primera edició de la Fira de Vi i la Gastronomia que ha posat en marxa INFINITUM ha vingut per quedar-se, i més després de l’excel·lent organització demostrada pel amfitrions i per la satisfacció demostrada pels participants que, recordem, deu dies abans ja van esgotar totes les entrades posades a la venda de manera anticipada.

El beach club escalfa motors

El proper 14 de juny, el beach club d'INFINITUM obre oficialment la seva temporada d'estiu consolidada com una de les destinacions més exclusives de la Mediterrània. Reconegut durant tres anys consecutius com el 'Millor Beach Club d'Europa' als prestigiosos World Travel Awards, aquest oasi ofereix una experiència única de relax, gastronomia i entreteniment davant del mar.

Aquest estiu INFINITUM presenta una agenda carregada d’esdeveniments que inclou més de 15 cites entre tasts, maridatges, música en viu i experiències gastronòmiques exclusives. En concret, des de la seva obertura i durant els mesos de juliol, agost i principis de setembre, el beach club acollirà les nits temàtiques “Dijous amb Gust”, que combinaran tapes gourmet amb vins i escumosos de cellers com Juvé & Camps, Torelló, Born Rosé i Moët & Chandon. També hi haurà propostes especials com a maridatges de rosats i sopars acompanyats per música en directe. Entre els artistes destacats d'aquesta temporada hi ha Ramon Mirabet, amb el seu estil mediterrani, i el DJ i músic Luca Feller, que posarà ritme als ‘tardeos’ que se celebraran durant la temporada.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross