Aquest llibre us servirà per conèixer l’autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l’harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun Ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat.
Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culinàries per a les grans ocasions Publicat per Cossetània, la seva autora és Georgina Caimel (Sils, 1975), formada en Empresarials i Economia, treballa en l’administració d’una empresa de transports a Lloret de Mar. El seu interès per la cuina marroquina va començar quan va conèixer el Nour Eddine, el seu marit, natural de Casablanca. Anotava les receptes que li explicava, i també aquelles que veia fer a la seva mare, germanes i ties en els viatges al Marroc.