Amb el saló d’actes de l’Ajuntement de Tarragona, ple de gom a gom, ha tingut lloc aquest vespre el II Lliurament de Premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que presideix Ángel F. Pérez Benito.

El Premi Millor Producte de la Terra ha estat per l’Arròs del Delta de l’Ebre. 

El Premi Millor Producte del Mar ha correspós a la Gamba vermella de Tarragona.

El Premi al Millor Celler ha estat otorgat a Edetària, D.O. Terra Alta.

El Premi al Millor Restaurant visitat s’ha donat al restaurant Rincón de Iruña, de Cambrils.

El Premi Millor Iniciativa Gastronòmica, "Especial Anton Pont i Amenós", s’ha l’endut La Part Alta Somriu a la Crisi, de Tarragona.

I el Reconeixament a la Trajectòria Professional ha estat a Joan Bosch, del restaurant Can Bosch, de Cambrils.

11334098_10206349364313547_3550488518443448899_o

L’Acadèmia també ha fet un Reconeixament als 25 anys de l’arribada al Priorat dels vinaters René Barbier, Álvaro Palacios, Daphne Glorian, Josep Lluís Pérez i Carles Pastrana.
Acabat el lliurament el regidor Francisco Sabater i el President de l’entitat organitzadora de l’acta, han parlat en nom de l’Alcalde, que no ha pogut assistir,
Un còctel al Pati de l’Ajuntament ha posat fi a l'esdeveniment gastronòmic.

11357229_10206349351353223_1114885946319873611_o

11417775_10206349355113317_186925690858560799_o

A les fotos de Chinchilla, Verónica Irka (Rincón de Iruña) i els vinaters reben els Premis i tots els guardonats amb la junta directiva de l'Acadèmia i autoritats.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross