Situat a Montbrió del Camp, a la comarca del Baix Camp, a només 6 km de la platja, l’hotel Termes Montbrió disposa de 17 hectàrees per a escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar. Destaca el gran jardí Ararat, amb una abundantíssima vegetació i amb llac, per gaudir de la natura; així com el seu important i modern Aquatònic, espai lúdic termal que ocupa 1.000 m2. Disposa, a més, d’un Spa Termal en el que hi ha tot tipus de tractaments per la bellesa i el benestar.
L’Hotel Termes Montbrió ofereix 9 suites i 206 habitacions lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades, amb connexió Wi-Fi gratuïta, servei de barnús i sabatilles i disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu habitació doble és, segons temporada, 120/150 euros/dia. La decoració de l’establiment és sòbria i elegant, destacant la part modernista. El dirigeix amb professionalitat Miguel Ángel Marco. Compte amb garatge tancat i aparcament al aire lliure, jardí, piscina climatitzada coberta i piscina exterior, gimnàs, sauna, jacuzzi, salons de convencions i el restaurant Sequoia.
Afortunadament el restaurant Sequioia de l’hotel Termes Montbrió des de que va arribar fa uns anys Miguel Àngel Marco com a director de l’hotel ha experimentat un radical canvi positiu, recuperant la línia gastronòmica que havia tingut fa bastants anys, quan fins hi tot que la Guia Gourmand el va distingir com “Restaurant de l’any 2001”. El xef és Jose Barrera que ofereix una bona cuina tradicional mediterrània. Disposa de diferents menjadors amb capacitat de fins a 300 comensals, perfecte per a bodes i esdeveniments privats; situat a l’edifici d’estil modernista, al costat de l’Aquatonic, i a l’estiu sopar a la terrassa és una delícia. Dirigeix la sala Remedios Moreno que té cura també de carta de vins amb unes 40 referències.
De les especialitats de la carta podem destacar vichyssoise de pera amb tàrtar de fumats, 9,00; tonyina del Mediterrani marinada amb ceba confitada i salsa de formatge de cabra, 19,00; hamburguesa de filet farcida de jarret de foie i essència de trufat, ceba caramel·litzada, verduretes i els seus tocs fumats, 18,00; i a l’hora de les postres, els 3 formatges acompanyats de codony i sobrassada amb mel: patamulo (ovella); Baume Colrrat (cabra), Briex de Maux (vaca), 10,50.
Un hotel i un restaurant per fer una escapada ideal de cap de setmana a la tardor.
Adreça: Ctra T310, Km 10,5. (43340) Tel.: 977 81 40 00. Tanca de 20 de desembre a 15 de gener. 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: hoteltermes@rocblanchotels.com. Web: www.rocblanchotels.com.
SEQUOIA : Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30 hores. 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Capacitat per a 80 comensals.