La darrera novetat del grup Sol Ric és una braseria al bell cor de la Riera de Gaià, que des del 11 de setembre de 2020, ofereix carns i productes de primera qualitat i li aportem aquell gust tant característic de la brasa i el foc. El plaer del gust de la tradicional cuina catalana. Una cuina bàsicament amplia i gustosa feta a la brasa en una gran graella situada al fons de la terrassa, per gaudir del gust del foc. El xef és Xavi Rosselló
Un viatge gastronòmic per les nostres arrels culturals; samfaina, entrecots, xai, cargols a la llauna, calçots… oferts en un marc físic d’una bonica masia tradicional catalana en diferents salons en el seu interior i una gran terrassa ideal per l’estiu.
De la carta, podem destacar en els entrants el timbal d'escalivada amb tonyina i anxoves; els canelons casolans de carn i foie, els cargols a la llauna en els guisats la tripa de vedella casolans amb picada d'ibèrics, la cua de bou en el seu suc. Com peixos a la brasa, el llobarro, l'orada, el bacallà i el pop. Com carns a la brasa de llenya, el “churrasco” de vedella, el filet de vedella 300 gr. Costella de xai, peus de porc ibèric i la graellada de carn. Capítol important són les mitjanes a la pedra (2 persones) de vedella (600 / 1.200 gr) o el madurada de vaca vella (1.200 gr).
A l'hora de les postres, el flam casolà, la crema catalana, el pastís de formatge de cabra, la torrada de Santa Teresa i el “couland”.
També ofereix un menú del dia per 13,90 € i un menú de cap de setmana per 29,00 €.
Carrer Sant Joan, 64 (43762) La Riera de Gaià. Tel.: 977 65 51 59. Horari: de 8,30 a 17,00 hores. No tanca cap dia. Master Card i Visa. Correu electrònic: info@elsfogonsdeldrac.cat Web: www.elsfogonsdel drac.cat