No es fins a principis del segle XIX quan s’estableix la costum del “Afternoon Tea”, l’hora del té amb pastes, per la duquessa de Bedford. Aquesta tradició continua avui dia i un dels millors establiments per prendre-ho és al Saló de l’Hotel Ritz de Madrid. Un entorn arropat per catifes, làmpades de vidres, majestuoses butaques, una fina mantelleria i coberteria i amb el so ambient del piano en directe.

img_2860

Cada tarda es pot gaudir d’una exclusiva selecció de tes, acompanyat de sandwiches recent preparats, pastisseria francesa, tradicional brioxeria anglesa, melmelades casolanes i l’exquisida “Clotted Cream”. Tal berenar tant complert i en un entorn senyorial s’ofereix per 32 euros i acompanyat amb una copa de champagne per 45 euros.

A més, els amants de la xocolata també poden gaudir del tradicional xocolata amb xurros per 10 euros la xocolata; 7 euros una ració de xurros i un xocolata amb xurros per 13 euros.

Molt recomanat fer una visita per reviure la tradició del té en un dels Salons més majestuosos de la capital.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross