El restaurant Voramar, d'Altafulla, s'ha alçat amb el títol de Millor Arròs d'Espanya. Així ho ha decidit el jurat de la I Edició del concurs Millors Arrossos 2017, en el qual han participat més d'1.000 restauradors de tota Espanya i el final del qual s'ha celebrat el passat dia 31 d'octubre, coincidint amb el Dia Internacional de l'Arròs.

Foto 1

La recepta guanyadora és un Arròs cremòs amb shitake i presa ibèrica amb maionesa de foie que elabora la xef Sara Nicolás en el restaurant Voramar d'Altafulla (Tarragona). “El secret està en el punt de cocció i en l'ús d'ingredients de primera qualitat”, ens ha explicat Nicolás, xef del Voramar, un restaurant familiar amb un toc innovador.

Foto de familia

El concurs, impulsat per la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) i per la Federació de Cuiners i Rebosters d'Espanya (FACYRE), amb el suport de Unilever Food Solutions amb l'objectiu de dinamitzar el consum d'arròs fora de les llars, ha comptat amb un jurat d'excepció format pels prestigiosos xefs Kiko Moya i Mario Sandoval, tots dos amb dos estrelles Michelin. “La final ha estat molt renyida a causa de l'alt nivell dels professionals que han estat competint”, assegura Moya. Per la seva banda, Sandoval ha destacat que: “Els sis finalistes han demostrat la gran professionalitat de la restauració del nostre país, que ha sabut combinar perfectament el respecte per la tradició amb la posada al dia i la innovació”.

Receta ganadora

Àngels Solans, directora general de Unilever Food Solutions, ha destacat l'alt nivell de participació, però també l'originalitat, el treball i l'alt nivell dels restauradors que: “Ens demostra una vegada més el bon moment que viu la gastronomia i hostaleria del nostre país”.

José Luis Yzuel, president de la Federació Espanyola d'Hostaleria, s'ha referit al consum d'arròs al nostre país destacant que “es consumeixen 247.000 tones anuals d'arròs, 6 kg d'arròs per persona i any, una xifra superior a la mitjana europea que és de 4,7 kg. També ha destacat que “La cultura espanyola de l'arròs va més enllà de la tradicional paella, com demostra l'àmplia gamma d'arrossos que existeixen a Espanya”.  

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross