Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efemèride compartint un menú d'esmorzar de forquilla que consta de tres característics plats: peus de porc, morro de vedella estofat i els arxiconeguts i premiats ‘callos del Gordo’.
Tot plegat acompanyat d’una copa de vi i ametlles fregides. El Dani i la Paula, propietaris d’aquest icònic establiment situat al carrer del Sofre número 3, del pol·lígon Riuclar de Tarragona, asseguren que «volem que gaudiu del sabors i textures de la triperia. Aquet menú d'esmorzar l'oferirem dimecres, dijous i dissabte. La triperia son plats amb molt col·lagen, vitamines i energètics i moltes hores de cocció i elaboració darrera».
A un dels locals referents de Catalunya dels esmorzars de forquilla, on hi ha comensals que fan centenars de quilòmetres, podreu celebrar el ‘Dia Mundial de la Triperia’. No us ho perdeu!