Un total de 25 establiments del Baix Gaià participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dissabte i diumenge al migdia maridades amb el nou vermut Duc de Foix de la Cooperativa Covides. L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria del Baix Gaià i la Cooperativa Covides han presentat al restaurant 4 Latas Baix a Mar la iniciativa gastronòmica Vermut al Baix Gaià en el marc de les Rutes Baix Gaià Experiences, que s'estrena aquest dissabte 6 d'abril i s'allargarà fins al 13 de juliol.
Els dissabtes i diumenges al migdia, 25 establiments de Torredembarra, Altafulla, Creixell, La Riera de Gaià i La Nou de Gaià serviran degustacions a un preu de 6 € que variaran cada setmana i que estaran acompanyades del vermut Duc de Foix, el nou producte de la Cooperativa Covides.
Els restaurants participants són:
Torredembarra: Cal Silver, 4 Latas Baix a Mar, Cafeteria El Sabó, Cerveceri La Brava, Bar l'Estació, 4 Latas, 4 Makis, Restaurant La Terraza, Pizzeria l'All Negre, Òxid, Sashimi 1 i Sashimi 2.
La Riera de Gaià: Restaurant l'Hor.
Altafulla: El Pati dels Tarongers, La Xeriueta, Rustic Food Altafulla, Vermuteria La Ramona, El Rinconcito de Elena, Pizzeria Solocomo, Restaurant Hola Playa i Restaurant El Trull.
La Nou de Gaià: A la Parra! Casal Nou de Gaià.
Creixell: Bar Restaurant Ángel Miguel, Bar La Gresca i La Nova Tenalla.
Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants rebran una ampolla de vi Gran Cresta Blanc DO Penedès cortesia de Covides. Per completar el passaport cal haver degustat 25 propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants. Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l'actualitat i les novetats de Vermut al Baix Gaià es podran consultar a les pàgines de Facebook i Instagram amb el mateix nom que s'han creat, especialment per l'ocasió.