Cuina de contrastos, fusió i proximitat a Cambrils, fruit del jove xef, Juan Llaberia, que després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l'Escola d'hostaleria de Sant Pol de Mar, va iniciar la seva experiència professional en prestigiosos restaurants com el Miramar i Can Bosch, de Cambrils i Sant Pau Carme Ruscalleda, de Sant Pol de Mar.

 width=

 width=

Al desembre de l'any 2013 decideix començar en el seu propi restaurant i inaugura en una cèntrica plaça del Port de Cambrils, L'Original, per oferir la seva concepció de cuina que uneix cultures i sabors, partint de productes molt propers de l'entorn, als quals sap projectar noves dimensions, en textures, sabors i presentacions.

 width=

Certament Joan és un gran apassionat de la cuina moderna creativa d'autor, que desenvolupa amb notable encert perquè el comensal visqui singulars experiències gastronòmiques.

 width=

El restaurant disposa d'un petit menjador elegant i acollidor, sota la direcció de Juan Antonio Vila, que també exerceix de sommelier. Al fons del local, després de la barra de bar, es troba un Gastrobar amb decoració informal i selectes tapes, en l'elaboració de les quals col·labora el xef Lovely Sangha. La cuina queda a la vista. La capacitat total és per a 85 comensals.

 width=

El celler alberga unes 120 referències. Participa en les seves jornades gastronòmiques del municipi. Ha estat guanyador i finalista en totes les Rutes de Tapes de Cambrils i finalista en la "Tapa de l'any Barcelona". “Restaurant Revelació” a la Guia Gourmand 2020.

 width=

En la nostra darrere visitia amb gaudit del musclo Espinader amb escabetx, espirulina, codium, mojo vermell i cogombret; bombó de foie, oli de tòfona, xocolata blanca i melmelada de figues. Gaspatxo de síndria, formatge blau Stilton, sardina fumada i crostons de pa de vidra; wan ton cruixent, papada Joselito, ous de tobiko, edamame, tonyina Balfegó i salsa brava; ceviche de peix mantega, adobat de raba, ceba, mango i alvocat; gamba vermella de Tarragona a la planxa; escopinyes del delta al vapor, amb un toc de llimona; mini entrepà de pa de brioix, llonganissa artesana d’elaboració pròpia, carxofa i escalivada, romesco, cacauet i allioli escalivat, calamar farcit de la terra amb trinxat de la Cerdanya i maionesa verda i cruixent de calamar; fideus rossos amb cloïsses i musclos sense feina i allioli de kimchy. I de postres, el clàssic de la casa, esfera de xocolata.

Plaça Mossen Joan Batalla, 5. (43850). Tels.: 977 911 602 i 626 417 384.  Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00.  No tanca cap dia. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 1 menjador privat para fins a 12 comensals. Cuina: Creativa, de fussió i proximitat. Correu electrònic: loriginal.eg@hotmail.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross