El Colmado Giner ofereix la seva proposta nadalenca més gourmand. Després de gairebé vuit dècades d'història, els pilars del Colmado continuen sent el servei, la qualitat, i els millors productes. Tot per posar en valor les botigues tradicionals i aquesta situada a Reus és un bon exemple.
«L'atenció personalitzada, dirigir-te a les persones pel seu nom, poder aconsellar i servir els millors productes de les millors qualitats. Que et truquin per telèfon i els hi puguis portar a casa els seus productes preferits. Que preparis els lots dels seus empleats o dels seus éssers més estimats, o que celebrin aquí els seus esdeveniments o aniversaris» aquesta és la clau segons Núria Queralt, propietària de l'establiment reusenc.
Producte quilòmetre zero d’excel·lent qualitat
A Colmado Giner són grans defensors dels productes de quilòmetre zero. Compren a petits productors de fruits secs, a rebosters que fan galetes de produccions molt limitades com les pastes de la Roser i d’altres delícies artesanes, naturals i exclusives. Succeeix el mateix amb els vins: Priorat, Montsant i tota una llista de caves i licors especials, inclòs l’arxiconegut Vermut de Reus.
Especialistes en pernils de les millors denominacions d’origen, formatges del món i carns de gran qualitat, aquest Nadal a Colmado Giner s’hi poden trobar més d’una vintena de singulars lots per a particulars i empreses. I altres detalls que pots veure a la seva web.
«Som especialistes en pernils. El pernil és el regal per excel·lència de les festes nadalenques. La il·lusió en rebre'l, o fins i tot tenir-lo a la cuina de casa i anar tallant forma part dels rituals nadalencs. I per això volem continuar protegint la tradició. Els tallem a mà, els envasem i fins i tot ensenyem els nostres clients a tallar-los». Exposa l’Abel, copropietari i marit de Núria Queralt.
Col·lectius foodies com els Casacas Rojas o les Women Wines han fet les seves celebracions i esdeveniments en aquest icònic lloc.