Castillo de Canena, companyia de referència en alta gastronomia per l'elaboració d'alguns dels millors olis extra verges del món, està de celebració. Com cada any, una personalitat vinculada a la cultura, a l'art, a l'esport o a les ciències-i amant de l'oli d'oliva- ha estat l'encarregada de dissenyar l'etiqueta de l'exclusiva col·lecció ‘Primer Día de Cosecha’.

CASTILLO CANENA.jpg

En aquesta edició de les seves icòniques ampolles color cirera, el cantant Raphael ha creat la nova etiqueta, representant el moment en el qual és aclamat pel seu benvolgut públic durant un concert. A més, les ampolles d'aquest nou Primer Día de Cosecha tenen un toc de purpurina, per celebrar el desè aniversari del naixement d'aquesta col·lecció.

“He volgut participar en aquest projecte perquè l'elaboració del ‘Primer Día de Cosecha’ posseeix la mateixa il·lusió, energia i passió que la que jo tinc cada vegada que surto a un escenari en qualsevol actuació. Aquesta força interior, que emana d'un treball ben fet, és la que ens fa lliurar-nos totalment al nostre públic”, ha assenyalat Raphael, gran defensor de l'art i de la gastronomia espanyols de qualitat.

Al disseny pel cantant Raphael del desè aniversari d’aquesta limitada col·lecció s'uneix l'èxit obtingut en l'última edició de la prestigiosa guia ‘Flos Olei’, reconeguda internacionalment, que acaba de nomenar-los “Millor companyia d’olis del món”. A més, ha seleccionat els seus olis extra verges com els millors del planeta en atorgar-los la màxima puntuació (98 punts) –per quart any consecutiu-. Uns assoliments que posicionen els olis extra verges Castillo de Canena entre els top 20 mundials.

A Castillo de Canena sabem la importància de cuidar amb cura tot el procés de selecció de les millors olives de les varietals arbequina i picual, i el factor determinant de recol·lectar-les en el punt òptim de maduració. Amb una producció limitada, el ‘Primer Día de Cosecha’ és un oli dens, que presenta un color verd daurat, intens, amb perfil equilibrat i complex. En boca entra dolç presentant un agradable amarg i lleuger picant. Molt harmònic i amb retrogust ametllat. És excel·lent per cuinar peixos, vinagretes i maioneses; i molt indicat per substituir la mantega en la preparació de bescuits i cremes.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross