En una antiga casa d’una marquesa, al centre de la població del Morell, es va habilitar fa uns anys un restaurant que ha passat per diferents etapes. Al 2011 aquest establiment va iniciar una nova trajectòria, sota la direcció, en sales i cuina, d’Alberto Álvarez, amb el nom de Carbayu, paraula d’origen asturià que significa una espècie de roure d’Astúries.

Menjador interior

Menjador interior

El restaurant ofereix actualment una exquisida y aconseguida línia de cuina clàssica mediterrània en els diferents menjadors que tenen una decoració d’estil clàssic francès molt agradable, amb detalls que ens recorden a l’època amb uns escuts de pedra, les llums, la llar de foc, les flors, el mobiliari, etc. Té capacitat total per a 80 comensals. Cal destacar els privats, com el del primer pis, certament molt coquetó i familiar. També cal nombrar i homenatjar el servei, en tot moment, cordial i atent amb els comensals. El celler és molt extens amb unes 135 referències de vins i caves, amb marques i anyades importants (com els Vega Sicilia). A la carta d’estiu hi trobem plats molt ben elaborats i presentats com el salmorejo amb pernil, el tartar de salmó, el Carpaccio de poma amb foie caramel·litzat i reducció de Pedro Ximenis, els pebrots del piquillo farcits de botifarra amb poma caramel·litzada, crema de gorgonzola, parmesà i cruixent de pernil ibèric, pop a la brasa amb crema de moniato, filet de la Vall d’Esla amb patates xips i foie amb confitura de fruits vermells, i a l’hora de les postres, pastís de formatge amb nata i gelat de vainilla amb brownie de xocolata, entre d’altres. Carbayu ofereix també un menú diari per 13,40 euros i els caps de setmana per 22,50.

Pop a la brasa amb crema de moniato

Pop a la brasa amb crema de moniato

Una molt bona elecció si el que es vol es apostar i confiar amb una bona relació qualitat/preu, que se’ns dubte no deixa indiferent a cap client que passa pel restaurant el Carbayu.

11845114_10206837041465171_7359488107958552199_o

Tartar de salmó

Adreça: Plaça de la Font, 16 (43760). Tel.: 977 84 20 90. Horari de 13,00 a 16,30 i de 20,00 a 00,00 hores. Tanca diumenge nit. 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa i 2 menjadors privats per fins a 30 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: carbayurestaurant@gmail.es. Web.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross