width=

Inaugurat el juliol de 2006, és un hotel encantador amb vista al mar, damunt d’una de les més esplèndides cales de la Costa Brava, a la què té accés directe. Gaudeix de gran tranquil·litat i resulta ideal per al descans. És “only adults”.

 width=

Destaca el seu Spa, amb més de 600 m2 i amb més de 50 tractaments moderns d’estètica i salut totalment personalitzats, i l’acurada decoració, disposa de piscina climatitzada, sauna, jacuzzi, pediluvi, dutxes de sensacions, hammam amb cromoteràpia, cova de gel, cova de sal, saló de pedicura i manicura.

 width=

La part exterior de l’hotel compta amb una zona de chillout a l’estiu a on poder relaxar-se prenent una copa o bé llegint un llibre; també disposa d’una piscina exterior i amb hamaques al seu voltant individuals i dobles, i just abans d’arribar a la platja hi ha un solàrium per prendre el sol amb llits dobles i individuals. L’hotel també gaudeix d’un petit gimnàs, perruqueria, sales de convencions, saló de lectura, billar i bar interior amb pantalla gran per poder veure esdeveniments esportius i pàrquing propi exterior i interior.

 width=

En total compte amb 41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos i cafetera Nespreso, amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, fil musical, televisió via satèl·lit, TV de 40”, Wi-Fi, pany electrònic, assecador de cabell, barnús, carta de coixins i servei d’habitacions 24 hores. Totes les habitacions disposen de banyera hidromassatge. Té habitacions semiadaptades per a discapacitats. No admet animals de companyia. El preu de l’habitació doble està entre 150/505 euros/dia. Guardonat com a "Millor Hotel de l'Any 2015" per la Guia Gourmand. També disposa de pàrking, piscina exterior, gimnàs i restaurant Aurum.

 width=

Aurum està situat dins d’una antiga casa de pescadors, en un ambient càlid i acollidor a l’hivern i a l’estiu es pot gaudir d’un meravellós sopar a la terrassa enfront del mar. Davant dels fogons hi ha el prestigio xef s Enric Herce, des del 2011, que elabora una cuina empordanesa creativa. La sala manté una barreja elegant d’elements modernistes i barrocs que produeix una sensació d’intimitat inigualable. El restaurant té una capacitat a l’hivern de 45 persones i a l’estiu de 100 persones. Té una carta de vins amb 250 referències de vins espanyols i també disposa d’una carta daurada en el que es poden trobar una selecció especial que va des dels mítics vins clàssics fins els vins de tall modern.

 width=  width=  width=  width=  width=  width=  width=  width=  width=  width=

Entre les especialitats de la casa podem destacar la terrina de foie-gras amb flor de sal i confitures de l’hort: 15,00 €; tataki de tonyina amb oli de gingebre: 20,00 €; paella de peix i mariscs de la cala del Pi, 23,00 €; pop grillée amb patata cremosa a la gallega: 18,00 €; llobarro a la planxa o al forn: 38,00 €; turnedó Rossini amb foie-gras i tòfones a l’estil clàssic: 32,00 €; pinya colada cremada amb gelat de coco: 10,00 €.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross