Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada independent de l’hotel.

Disposa d’una innovadora cuina oberta que permet al comensal seguir en directe la cocció dels seus plats, que elabora des de desembre de 2013, amb molta professionalitat i mestratge, el prestigiós xef, Jaume Drudis, dintre d’una línia de cuina mediterrània amb tocs afrancessats i de mercat, basats en acurats mètodos de cocció i amb ingredients de proximitat.

JAUME DRUDIS

Jaume Drudis

Al capdavant del menjador, que contrasta modernitat en el conjunt arquitectònic antic, amb pedra vista, assolint un ambient distingit i alhora molt agradable, està Marcel Casasús, que exerceix també de sommelier. El celler és ampli i acull unes 80 referències de vins i caves.

Sala

Sala

La seva oferta culinària és un menú d’una carta (29 euros) en la qual el comensal pot triar un primer (entre 4), un segon (entre 10) i un postre (entre 4).

Participa a les Jornades Gastronòmiques del municipi.

Entre les especialitats cal destacar la terrina de foie JD, confitures i raifort, 24,00; arròs mariner amb gamba i cigala, 21,00; bourgignon de vedella melós pudding de Yorkshire, 24,00; Weekend de xocolata negra Ecuador 1, 6,00.

El restaurant té menú degustació per 50,00 euros.

Especialitats

Especialitats

Especialitats

Especialitats

Especialitats

Especialitats

BRUIXES DE BURRIAC BY JAUME DRUDIS.- C/ del Cup, 5. 43893 Altafulla. Tel.: 977 65 15 57. Fax: 977 60 07 57. Tanca diumenge nit i dilluns a l'hivern. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, aparcament i 2 menjadors privats per a fins a 70 comensals. Correu electrònic: restaurante@granclaustre.com. Web:www.granclaustre.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross