El projecte de Grup Iglesias i Rodrigo Messi aposta per un encreuament de camins gastronòmics en un espai únic i participatiu. Situat en el cor de l’Eixample, compta amb 1000m2 de jardí i altres 1000m2 repartits en dues plantes. El disseny és el d'un poble amb la seva plaça major, la seva adrogueria, església, barberia, bar, cinema, tómbola, balconades, deu i jardí.
L'oferta culinària abasta des del desdejuni fins al còctel nocturn, reivindica plats clàssics, s'obre a la influència d'altres cultures i busca l'execució perfecta. La selecció del millor producte es manté com la màxima del Grup Iglesias. El resultat del treball de dues famílies com els Iglesias i els Messi, arrelats i agraïts a la ciutat de Barcelona, es culmina gràcies a l'equip de 70 persones que construeixen cada dia els camins que condueixen a Bellavista, un projecte ideat durant dos anys que es va inaugurar al juliol de 2016.
Una carta tan cuidada com a eclèctica, un espai majúscul i privilegiat, un disseny coetani i festiu, un continu homenatge al poble que un té o que li hagués agradat tenir. I un gran equip, molt professional i amable encapçalat per la cap de cuina Mónica Morales, el xef executiu Rafa Morales, el director executiu Sergi Villacampa i el director de sala Juan Antonio Fuentes, sota la direcció general els germans Iglesias i Messi.
A Bellavista s'advoca pel millor producte en la seva millor forma, la qual cosa es tradueix en la cerca de la seva idònia execució, ja sigui aprofundint en la tradició o en la incorporació de noves o foranes formes. El comensal té l'oportunitat de dissenyar el seu propi camí en cada visita d'una àmplia carta, des del desdejuni fins a l'última copa de la sobretaula nocturna.
Es brinden desdejunis lleugers o contundents; al llarg del matí es transforma en aparador per un vermut perfecte amb les millors tapes. En el dinar o sopar, vegetals, sopes, guisats, arrossos, oda al mar i a la gula carnívora, al costat d'elaboracions d'altres països. I tot això en apartats com l'Adrogueria; les Tapes; Krudisme; Paradís vegetal; Poble Agermanat: Rosario; la Souperie; d'Arrossos; Cuina del Mar i dels Mariners; Steakhoruse; Encreuament de Camins amb plats de Japó, Xina, Índia, Itàlia i Argentina; i Famílies Codorniu i Luís Cañas.
I com no existeix poble sense veïns cuidar de la comunitat és prioritat, per això es proposa el Bellavista Club Social, liderat per Trinidad Morel, un espai virtual de trobada per a activitats en les quals participar, internes i externes, concursos, sorteigs, competicions…
Bellavista és un poble de pobles, però un poble gastronòmic per sobre de tot, amb una oferta plural i sorprenent feta amb respecte, manyaga i paciència. És una experiència social on el que es menja, es comparteix. Especialitats i preus: Coppa, 19,50; pernil de gla tallat a mà, 29,00; taule de 5 formatges, 11,50; seitons en vinagre casolans, 2,00 o.; petxina variada, 3,50 o.; ostres de la bretanya francesa amb ponzu i tèbies amb foie i yuzu, 5,10; steak tàrtar de vedella, 23,00; gambes en allada, 18,00; tiramisú de blat de moro trufat amb ou cuit a baixa tempoerativa, 10,50; tartaleta cruixent d’alvocat amb bou de mar, 14,00; arròs mariner de senyoret, 21,00; emploma d’ibèric Joselito amb tomàquet de penjar roseta al natural, 16,50; arròs amb llet amb dolç de llet Marbel; funge de xocolata.
Enric Granados, 86 (08008) Barcelona. Tel.: 93 856 29 49. Horari: de dilluns a dijous de 9,00 a 23,30; divendres de 9,00 a 02,00; dissabtes de 10,00 a 02,00 i diumenges de 10,00 a 23,30. Pàrquing limitat sota reserva i pagament. info@bellavista.barcelona Web: www.ballavista.barcelona