En un impressionant edifici de dues plantes aïllat al costat de la Nacional que travessa la població. Però malgrat l'aparença per la seva façana que pot ser un restaurant car, no és així i els seus preus són molt raonables.
La seva cuina és sincera, tradicional, ben realitzada i amb bon producte. El servei molt correcte, lliurat i amable. Els cargols a la llauna, un clàssic de les terres lleidatanes, molt encertats.
Dos plats senzills però saborosos són l'amanida de seitons i els ous fregits sobre llit de camagrocs (bolets). El filet, acompanyat d'escalivada i ceba fregida, tendre i gustós, al punt. De postres la rebosteria casolana resulta exquisida, especialment la pasta filo amb crema de vainilla. I d'aperitiu porten unes olives variades i torrades amb tomàquets i alls.
El menjador és ampli i lluminós amb grans finestrals.
Ignasi Benito, de formació autodidacta que ha dedicat la seva vida al sector de l’hostaleria formant-se en diversos restaurants del país, va decidir ser empresari i tenir el seu propi establiment i ho va aconseguir al 1999 a Lleida en un local llogat que va denominar Ambrosia (menjar o aliment dels déus grecs que feia immortal a qui en menjava). Però el seu desig era tenir un edifici propi i al 2008 inicia la construcció de l’actual Ambrosia a Rosselló, que finalment va inaugurar l’any 2010.
Ctra. Vall d’Aran, 20 (25124) Rosselló. Tel.: 973 73 16 20. Horari: de 13,00 a 15,30 i els divendres i dissabtes també de 20,00 a 23,30. Tanca dilluns i primera quinzena d’agost. Masterd Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 80 comensals. ambrosia@restaurantambrosia.es www.restaurantambrosia.es