Ahir per Facebook ens vam assabentar d’una dolorosa noticia com és la pèrdua d’un gran xef i un bon amic. Ens ha deixat a l’edat de 61 anys en Xavi Sagristà, que juntament amb Toni Gerez va formar l’equip durant anys del Mas Pau, a Avinyonet de Puigventós, un encisador hotel restaurant a l’Alt Empordà, amb una estrella Michelin.
Posteriorment ens vam retrobar al majestuós Castell Peralada Restaurant (també amb estrella Michelin), d’on és aquesta foto que recorda el meu pas en 2017, assaborint un singular menú degustació creatiu d’aquest extraordinari cuiner format a El Bulli, amb Ferran Adrià (cap de cuina de 1985 a 1994) i acabant amb l’extensa selecció de formatges d’en Toni Gerez, cap de sala.
Ara només quedant els bells records de temps passats, al Mas Pau i al Castell de Peralada, desitjant un bon descans etern per qui ens va fer tant feliços a la taula. No t’oblidarem Xavi.