COM A CASA DE LA MAMA
Les millors receptes de la cuina casolana
Els sabors i les aromes dels plats cuinats per mares i àvies formen part de la nostra memòria i ens evoquen moments feliços. Per a totes les persones que vulguin reviure'ls, aquest llibre els explica d'una manera molt senzilla i pas a pas com preparar arrossos i amanides, sopes i guisats, delicioses postres i fins i tot meravellosos pans.
Veritable cuina casolana a l'abast de tothom.
Un llibre molt il·lustrat que evoca el receptari de la nostra mare i que farà feliç...a qui cuina cada dia,a qui s'inicia als fogons i a qui desitgi continuar gaudint de la bona cuina: la de casa de la mama.
Tant si ets una persona amb bona mà per la cuina com si t'inicies en els secrets dels fogons, aquest llibre (concebut com els receptaris que les famílies passen de generació en generació) està ple d'idees i de propostes per organitzar un menú setmanal saludable, rememorar la cuina de sempre en una ocasió especial o descobrir plats tradicionals de la nostra geografia. A més, trobaràs també un apartat amb receptes per elaborar el teu propi pa i un altre amb alguns menús per a les dates més assenyalades del nostre calendari, amb plats deliciosos i senzills que deixaran bocabadats els teus convidats.
Josep Maria Mañé i Carme Julià van regentar durant quaranta anys una fleca i pastisseria i també un restaurant. Ja jubilats, i jugant un dia amb els seus nets, van descobrir que les receptes que gravaven a la cuina de casa i que pujaven a YouTube es convertien en un autèntic fenomen viral.
El vídeo del pollastre a la cervesa, per exemple, compta amb més de 5.000.000 de visualitzacions.I així va néixer El Forner de Alella, un blog en el qual divulguen la millor cuina casolana de manera pràctica i desenfadada i amb una extraordinària simpatia que ja ha captivat, gràcies al seu canal de YouTube, més de 400.000 seguidors arreu del món.