Ja tenim impressa, s’està distribuint i està penjada la seva web (www.gastronomiayturismo.es) l’edició número 170 corresponent a desembre 2018 de la revista Gastronomia i Turisme.

PORTADA GT 170

Aquest número inclou reportatges de del V Aniversari celebrat a París de Renfe-Sncf en Cooperació; de l’oferta més gran del món de formatges de Les Grands Buffets, de Narbone; escapades a l’Alcarria i a la Vall d’Aran i a Andorra; els millors restaurants de Lleida (Carballeira, L’Espurna i Caravista), Barcelona (Hofmann, Xavier Pellicer, Terroir), Tarragona (Deliranto, Mas Folch, Albert Guzmán Les Moles, La Goleta, Les Barques, Ferran Cerro, etc.) entre d’altres. També inclou un ampli reportatge de la presentació i lliurament de guardons de la Guia Gourmand 2019 a l’hotel Mas Passamaner, de La Selva del Camp i les seccions habituals de Notícies, Vins i Llibres.

La portada mostra una vista parcial de la secció de formatges de Les Grand Buffets, de Narbone.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross