El nou SEA YOU de Passeig de Gràcia-Gran Via és un lloc únic i trencador. Un frondós oasi a la meitat de la ciutat que vol convertir-se en un club social obert a gent jove inquieta i autèntica atreta per aquest nou concepte de multiespai, on proposen i succeeixen moltes coses al voltant de l'estil de vida surf. Restauració, cafeteria d’especialitat, esdeveniments, música en directe, tallers de cocteleria, ceràmica, botànics, classes de ioga i una infinitat de propostes, en un lloc ple de dinamisme i creativitat que busca captar la millor essència de la nova Barcelona. Un lloc on els amants dels esports i del menjar s'ajunten per divertir-se, intercanviar experiències i conèixer gent nova.

El local de 500 m2, amb una ubicació privilegiada, té tres plantes i crida l'atenció especialment per la seva decoració de selvàtica vegetació a la qual dona vida i llum natural amb una gran claraboia, a més de picades d'ullet i elements de platja com uns gronxadors balinesos o taules de surf i skate, acompanyats de materials naturals com la fusta i el cuir.

Els caps de setmana s'hi organitzen esdeveniments de brunch amb un toc surfer canalla i música en directe. A la sala intermèdia hi trobem la SEA YOU Store amb marxandatge de SEA YOU i de la marca Hurley, amb cafè d'especialitat, que a les nits es converteix en cocteleria i lloc de trobada amb la millor música. I finalment a la sala de baix trobem La Cova on es realitzen totes les experiències i tallers. A la nit es converteix en la zona més divertida amb copeig, còctels i la millor música. Un lloc ideal per a festes, petits esdeveniments e

El restaurant SEA YOU que obre de 9 del matí a 1 de la matinada recull la filosofia surfera de tot el local, amb plats sans i de street food internacional i diverses opcions veganes i vegetarianes. Una carta brunch i una altra per a sopars molt desenfadats. A l'apartat de begudes pots trobar cafè d'especialitat, sucs naturals i còctels amb molt de xou entre moltes altres opcions.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross