L'enòleg Vicenç Ferré, propietari del Celler Mas Vicenç i expresident de la DO Tarragona, entra a formar part de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona, com a vicepresident del vi. Un càrrec impulsat per la junta de l'AEHT, enfront la necessitat de comptar amb una portaveu i interlocutor especialitzat en el sector vitivinícola.
Ferré, durant la presa de possessió del càrrec, ha assegurat que «el vi és un dels productes agroalimentaris més importants a la província de Tarragona, composada amb 5 denominacions d'origen pròpies i 3 més que ocupen una part del territori; cosa que fa que Tarragona, degut a la seva àmplia oreografia, sigui la província d'Espanya amb més DDOO's». Així mateix, les seves referències són presents, cada cop més, a les cartes dels restaurants de la Federació, des dels més petits i quotidians fins als que estan reconeguts amb guardons com Estrelles Michelin o Sols Repsol; i «esdevenen un valor afegit de les propostes gastronòmiques i un símbol de qualitat, respecte i vinculació amb el paisatge i els productors de proximitat».
Així doncs, un dels reptes que s'ha proposat el Vicenç és «obrir el producte de Tarragona a tota l'hostaleria per convertir-nos en ambaixadors de les nostres marques i així augmentar conjuntament el prestigi de l'enogastronomia de Tarragona». Aquesta vicepresidència també permetrà oferir més formació vinculada al vi a la recentment creada Aula de Cuina de l'AEHT, treballarà per sensibilitzar als restaurants perquè disposin de referències de la zona i crearà continguts informatius d'interès pels socis vinculats a l'enologia i l'enoturisme; entre molts altres reptes.