El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril al passeig Jaume I de Salou, acollirà la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet que es poden trobar tant en el municipi així com provinents de tot el territori català.
El públic assistent podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana.
L’objectiu d’aquest gran esdeveniment és dónar a conèixer la qualitat i la diversitat de l’oferta de Salou, presentar els restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. Aquest any, hi haurà uns 50 establiments que exhibeixin la seva oferta. A més, Salou potència tot tipus d’activitats en temporada punta per tal d’atraure nous visitants de cap de setmana.
Sabor Salou està organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou i patrocinada per Cervesa San Miguel, amb col·laboració de Yzaguirre i Bacardí. L’anterior edició va aplegar més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions.
A la foto, la presentació a càrrec de la regidora Julia Gómez en la sala de premsa de l’Ajuntament de Salou.