El restaurant Tierra Brava promet emocions gastronòmiques per tots aquells i aquelles que s’atreveixin a creuar les seves portes. El projecte de ‘Somos Esencia’ ha renovat la seva proposta culinària, un al·licient a la que s’hi sumen aspectes de millora dins el local situat dins del Mercat del Ninot, en ple centre de la ciutat comtal.

El producte mediterrani fresc i de proximitat és el gran protagonista, sobretot perquè Tierra Brava té un gran aliat, com és el mercat ubicat al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. I que tenen a tocar de la mà. Això es tradueix en incorporar 21 nous plats a una carta ja de per si molt complerta. Des de Somos Esencia expliquen que «hem apostat per evolucionar el concepte d'èxit de Tierra Brava. Continuem apostant per una cuina de molta qualitat. L'objectiu és aconseguir que s'estableixi una connexió entre un producte de proximitat, una proposta gastronòmica honesta i de qualitat. I enfocat a un públic proper que busqui un lloc on gaudir amb el menjar i on a més l'espai el faci sentir a casa» apunta Carla Serramitjana, directora de comunicació de Somos Esencia.

Tierra Brava, més brava que mai

A més d'uns arrossos cuinats al forn de carbó que es consoliden com un dels plats estrelles de la casa, els nous plats mantenen l'essència de la casa: la cuina de Tierra Brava aposta per una cuina de qualitat sense pretensions en què cada plat reflecteix el compromís del restaurant amb el producte.

A la nova proposta gastronòmica de Tierra Brava, sobresurten l'alvocat a la brasa amb tàrtar de salmó especiat, que incorpora el sabor únic del shichimi togarashi japonès. També destaquen els espàrrecs blancs amb holandesa trufada i pernil ibèric, una combinació que eleva ingredients tradicionals amb un toc de sofisticació. D'altra banda, la nova oferta destaca per la combinació de sabors del nou ceviche de gambetes com una aposta segura, on la qualitat del producte i la frescor de cada ingredient es fan evidents a cada mos.

De l'altra, la nova carta també proposa originals plats com el mini croissant de steak tàrtar que introdueix un deliciós umami a la carta, combinant la riquesa de la carn amb la suavitat del croissant dolç i el contrast dels adobats. Altres opcions destacables són el tàrtar de tonyina vermella sobre moll a la brasa, que combina la frescor del peix amb un toc fumat, les vieires a la planxa amb crema de porros, o el turbot al pilpil amb xips de patata del Pirineu, que ofereix un equilibri perfecte entre textura i sabor. A més, i amb l'única intenció que aquest restaurant es posicioni com la millor opció culinària per al dia a dia, l'establiment estressa el menú de migdia compost per tres primers, tres segons i dues postres a escollir per 25 € per persona.


L'aposta per la cocteleria d'autor

A aquesta completa oferta gastronòmica, s'hi afegeix una excel·lent carta de cocteleria d'autor dissenyada especialment per al restaurant. Amb 7 referències úniques, aquesta oferta proposa complementar a la perfecció els plats que surtin de la cuina. «Ara anem un pas més enllà i a l'oferta que tenim afegim una carta de cocteleria d'autor que estem segurs que agradarà al nostre públic i en què creiem molt» informen des de Tierra Brava. Cal apuntar finalment una programació renovada de música en directe que inclourà l'actuació de DJ's amb vinil, així com altres grups musicals de joves talents.

Més informació sobre les novetats del restaurant Tierra Brava a la seva pàgina web https://www.somosesencia.es/restaurante/tierra-brava

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross