Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant Voramar, “Cal Vitali”, d’Altafulla, va néixer i créixer entre fogons. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella Michelin. Actualment està al davant de la cuina de l’establiment, donant suport als seus pares. Ha aconseguit el Primer Premi “La Xoixeta Tapes Bruixes d’Altafulla” el 2016 i el Primer Premi “Mejores arroces de España” el 2017.
Aquesta setmana ha guanyat també el nou concurs de TV3 “Pop Up Xef” (3.000 €) amb duel amb Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto de Xalou. El seu plat va ser segons del jurat el més representatiu i apreciat per la població de Palamós.
Recordem que l’any 2007 el matrimoni format per els pares de la Sara, en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa quatre anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un càmping.
Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomanable per assaborir uns bons arrossos, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar...
A l’establiment s’hi pot entrar també per la terrassa, que quan fa bon temps, està molt sol·licitada. Té diversos menjadors de pedra vista i decoració marinera, per un total de 150 comensals. La carta de vins conté una quarantena de referències.
VORAMAR.- Pons d’Icard, s/n. (43893) Altafulla (platja). Tel.: 977 650 630. Horari de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00. Tanca dilluns (excepte festius) i gener. De dimarts a diumenge obert al migdia. Nits de divendres i dissabtes obert amb reserva. De 20 de juny a 20 de setembre obert casa dia, migdia i nits. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: restaurantvoramar@gmail.com