Ja tenim el número d’estiu de la revista “Gastronomia i Turisme”, és el 164, una publicació trimestral que aquest any compleix el seu 31 aniversari. En aquesta edició hi trobareu reportatges dels millors restaurants i hotels de Catalunya, com: Caelis by Romain Fornell, Totora, Tenorio, El Gran Cafè, tots ells de Barcelona; Les Moles, d’Ulldecona, Reineta i La Glorieta del Castell, de Reus, El Corral, de Riudecanyes, Can Bosch, Miramar, Gami, Casa Gallau, Puerto Madero i Al Lamborghini, de Cambrils, Casa Ramon-Marinés i Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita, Sanromà, de Castellvell del Camp, Parador de Tortosa, Casa Montero, de l’Ampolla, Bistrot de Mar, de Tarragona...

GT 164.png

El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, Arena Restaurant i O Xantar Mediterráneo de Salou, Art Restaurant, l’Enoteca, d’Escaldes Engordany; de l’Espluga de Francolí, Mas Rosich a la Nostra, d’Alcover, El Molí del Mallol, de Montblanc; l’Hostal del Carme, de Vilagrassa; Cèntric Hotel Atiram i Arthotel, d’Andorra la Vella; Peralada Wine Spa & Golf, l’Olivera i Castell de Peralada, de Peralada; El Port de la Cala, de Lloret de Mar, Sallés Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro.

A més de les seccions de notícies, llibres i vins. També podeu consultar-la per Internet: www.revistagastronomiaiturisme.com i www.gastronomiayturismo.es

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross