Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
29 de setembre de 2025
LA RECONEGUDA TRIPA DEL GORDO 2 PROTAGONISTA AL CONGRÉS DEL ROMESCO
El Bar El Gordo 2 de Tarragona, reconegut ara fa dos anys per haver conquerit el títol de guanyador del ‘Torneig de cap i pota versus callos’, d...
Llegir Article
25 de setembre de 2025
TARRAGONA ES REFERMA COM LA CAPITAL DEL ROMESCO I DE LA SEVA ESSÈNCIA MARINERA
Aquest dijous al restaurant Nàutic Tarragona by Seasons s’ha presentat la 10a edició de les Jornades Gastronòmiques Romescvs + Macabevs. 100% DO ...
Llegir Article
20 de setembre de 2025
TIERRA BRAVA INCENTIVA LA SEVA PROPOSTA AMB NOUS PLATS, COCTELERIA D’ALT NIVELL I MÚSICA EN DIRECTE
El restaurant barceloní Tierra Brava promet emocions gastronòmiques per tots aquells i aquelles que s’atreveixin a creuar les seves portes en aque...
Llegir Article
18 de setembre de 2025
L'HOTEL OLYMPUS PALACE DE SALOU ORGANITZA UN SOPAR BENÈFIC PER LA FUNDACIÓ ESI
L'Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 2 d'octubre un sopar benèfic per ajudar a promoure l’activitat física entre els menor...
Llegir Article
13 de setembre de 2025
COMPTE ENRERE PER UN ESPECTACULAR GASTROART & WINE DE SALOU
Compte enrere per l’esdeveniment GastroArt & Wine, una experiència gastronòmica que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a la Torre Vella. ...
Llegir Article
9 de setembre de 2025
EL NÀUTIC DE TARRAGONA INICIA UNA NOVA ETAPA GASTRO AMB XAVI FERNÁNDEZ AL CAPDAVANT
El Restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per començar una nova etapa de la seva trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut ...
Llegir Article
18 de setembre de 2025
VERMOUTH YZAGUIRRE CELEBRA LA SANTA TECLA 2025 AMB UNA NOVA AMPOLLA DE COL•LECCIÓ
Un any més, el Vermouth Yzaguirre Clàssic Negre de Bodegas Yzaguirre s’uneix a la Festa Major de Tarragona amb una edició limitada d’ampoll...
Llegir Article
12 de setembre de 2025
MAS DEL SORD CELEBRA EL PRÒXIM DIJOUS EL SEU PRIMER MARIDATGE D’ESCUMOSOS
Mas del Sord és una autèntica troballa paisatgística i arquitectònica al municipi de l’Albiol. Un entorn ple de vinya i uns capvespres multicolo...
Llegir Article
15 de juliol de 2025
VERMUTS MIRÓ ES REFORÇA AMB LA COMPRA DEL RECONEGUT VERMUT PERUCCHI
Vermuts Miró, companyia reusenca propietat de Xavier Martinez reforça el seu lideratge al mercat espanyol després d’adquirir la marca Perucchi. P...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross