Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
El ‘TXOCO’ INDIÀ DEL VILANOVÍ XAVI ALBÀ
Els “indians” vilanovins del segle XVIII no només van ser els responsables de construir les places tan majestuoses de Vilanova i la Geltrú. La Rambla també va ser ‘culpa seva’, és la més llarga de Catalunya i està datada del 1754. Actua...
LLEGIR MÉS
ELS 'CALLOS' DEL GORDO 2 MANTENEN INTACTA LA CORONA
Aquest mes de novembre ha fet 1 any de la final de Champions i que van consolidar els ‘callos’ de El Gordo 2 com els guanyadors de Catalunya. El duel va enfrontar la tripa tarragonina davant la lleidatana, en el que va ser una competició molt di...
LLEGIR MÉS
ELDELMAR, EL NOU PROJECTE DELS GERMANS TORRES UBICAT AL BALCÓ GASTRO DEL PORT OLÍMPIC
Ara fa un mes que a Sergio i a Javier Torres l’expressió de la cara els brillava d’alegria i il·lusió. Amb el mar com a teló de fons arrencava un projecte d’aquests germans bessons de cul inquiet i que homenatja els ingredients i els sabors...
LLEGIR MÉS
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
14 de novembre de 2024
EL BAIX GAIÀ MARIDA MAR I MUNTANYA AMB CARGOLS, ARRÒS I CALAMARS
Fins el 15 de desembre les 'Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars' són l'epicentre gastronòmic al Baix Gaià. Durant ga...
Llegir Article
12 de novembre de 2024
LA RUTA DEL XATÓ 24-25 ALÇA EL TELÓ A SITGES AMB LA FIGURA DE ROSER TORRAS COM A NOVA AMBAIXADORA
Can Milà a Sitges ha estat l’escenari de la inauguració de la temporada 2024-2025 de la Ruta del Xató, amb una cerimònia en què s’ha nomenat ...
Llegir Article
11 de novembre de 2024
SAL MALDON ENS DELECTA AMB NOVES VARIETATS DE SALS AROMATITZADES I SALS DEL MÓN
Sal Maldon no necessita presentació, reconeguda arreu del món per les seves característiques, per la seva qualitat i tradició des del 1882, amplia...
Llegir Article
2 de novembre de 2024
LA 'RENTRÉE' DE JACQUELINE EN LA 3a TEMPORADA
A Barcelona la beautiful people té com a epicentre el carrer Enric Granados. És el quilòmetre zero del ‘veure i ser vist’. Un dels aparadors am...
Llegir Article
31 d'octubre de 2024
GRUP 365 OBRADOR DONA UN PAS MÉS PER CONSOLIDAR-SE AL CAMP DE TARRAGONA
Reus està d’enhorabona, Grup 365 Obrador ha obert una nova botiga al carrer Sant Joan 24 bis. La marca de fleques i cafeteries catalana en disposa ...
Llegir Article
29 d'octubre de 2024
EL GORDO 2 CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA TRIPERIA
Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El  Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efem...
Llegir Article
8 de novembre de 2024
MAS VICENÇ MARIDA EL VI NOVELL 2024 EN FAVOR DE LA FUNDACIÓ NOÈLIA
El celler Mas Vicenç, ha presentat el seu nou Vi Novell. Un vi d’enguany, que destaca per la seva singularitat i que aquest 2024 va de la mà de la...
Llegir Article
6 de novembre de 2024
DOSTERRAS VOL MULTIPLICAR PER QUATRE LA SEVA PRODUCCIÓ
Marçà és un municipi privilegiat geogràficament a la comarca del Priorat, una zona amb terres esplèndides per al cultiu de la vinya, envoltada de...
Llegir Article
8 d'octubre de 2024
CLOS GALENA: 25 ANYS DEL SOMNI FET REALITAT DE MIGUEL PÉREZ I MERCHE DALMAU
Merche Dalmau és una dona noble, lleial, feta a si mateixa i a qui la vida, tot i etzibar-li alguna que altra garrotada important, ella sempre l’ha...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross