Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JOSEP QUERALT «REINTERPRETAR EL 'SENT SOVÍ' A VINUM HA ESTAT UN GRAN DESAFIAMENT»
En Josep Queralt és un dels cuiners més prometedors de la cuina catalana. Nascut a Ulldecona fa 29 anys, de jovenet aturava pilotes com a porter de l’equip de futbol del poble, amb el que fins i tot va aconseguir un ascens 2a Catalana. Format a l...
LLEGIR MÉS
ROSER GUERRERO «PERSONALITZAR I ENCERTAR ÉS CLAU A SUNSHINE’S EVENTS»
Sunshine’s Events és una empresa d’organització d’esdeveniments amb seu central a Tarragona. Treballen els esdeveniments MICE, vinculats a PIMES, companyies multinacionals i també els esdeveniments de caire social com són peticions de mà, ...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ENTONA EL ‘ASTURIAS PATRIA QUERIDA’ EN LA VISITA A EL LLAGAR
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat el restaurant El Llagar per assaborir la gastronomia del ‘Principat d’Astúries’ sense moure’s de la Costa Daurada. A Montbrió del Camp, la Pilar Palomo, en Miquel Pérez, i el seu f...
LLEGIR MÉS
LA CUINA D’UN PAÍS ÉS EL SEU PAISATGE POSAT A LA CASOLA
Aquest inici de setmana s’ha celebrat a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils la presentació dels resultats del projecte ‘Del Bosc a Taula’, una iniciativa innovadora que té com a objectiu recuperar i posar en valor les plan...
LLEGIR MÉS
16 de maig de 2025
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN RECONEIX L’EXCEL•LÈNCIA DEL TERRITORI EN LA 10a EDICIÓ DELS PREMIS
Prop d’un centenar de gastrònoms s’han reunit a Cambrils, als jardins del Castell de Vilafortuny, en la desena edició dels premis de la Acadèmi...
Llegir Article
14 de maig de 2025
ELS CAMPISTES HO TENEN CLAR: TAMARIT BEACH RESORT ÉS EL MILLOR CÀMPING D’ESPANYA
Tamarit Beach Resort -fundat l'any 1961 per la familia Dexeus- ha estat distingit amb el guardó al Millor Càmping d’Espanya als ACSI Awards 2025, ...
Llegir Article
13 de maig de 2025
L’ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS SE SUMA A LA FESTA DEL ROMESCO
Cambrils torna a convidar a tothom a gaudir del romesco amb tres plats forts: La Prèvia, que se celebrarà el divendres 16 de maig davant de l’Esco...
Llegir Article
12 de maig de 2025
AQUEST DIJOUS ES CELEBRA EL 9È SOPAR BENÈFIC PER LA HISTIOCITOSIS
Aquest dijous Castelldefels torna a ser escenari d'una nit molt especial: el 9è Sopar Benèfic per la Histiocitosis, organitzat per OR Asociación en...
Llegir Article
6 de maig de 2025
SPA4HOTELS RELLANÇA L’SPA&WELLNESS DE MAS PASSAMANER
L’Hotel Monument Mas Passamaner té un nou company de viatge: Spa4Hotels, empresa catalana dedicada a la gestió i explotació d’spas&wellness...
Llegir Article
6 de maig de 2025
TAMARIT BEACH RESORT ESCENARI DE PRESENTACIÓ DE LES JORNADES DE L'ARRÒS DE TARRAGONA
La 6a edició de les 'Jornades de l'Arròs Mariner' de Tarragona s'han presentat en un marc incomparable: a peu del Mediterrani. El restaurant Brisa d...
Llegir Article
15 de maig de 2025
MIRÓ REVOLUCIONA L'APERITIU AMB UNA NOVETAT SENSE ALCOHOL
Miró Vermouth ha fet un pas endavant amb el llançament de Miró Zero, una nova gamma d’aperitius sense alcohol dissenyada per a aquells que volen ...
Llegir Article
14 de maig de 2025
INFINITUM PENJA EL ‘SOLD OUT’ PER LA FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA
La primera edició de la Fira del Vi i la Gastronomia que se celebrarà d’aquí dos caps de setmana a INFINITUM, ha penjat el cartell de no hi ha en...
Llegir Article
12 de maig de 2025
YZAGUIRRE DESVETLLA ELS SECRETS DEL VERMUT EN LA SEVA MAJESTUOSA BODEGA
Bodegas Yzaguirre, ha aixecat el teló de l’Yzaguirre Experience, una visita guiada a les seves noves instal·lacions del Morell i que permet als a...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross