Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JAVIER FLORISTÁN «DITALY APORTA UNA ALTERNATIVA DIFERENCIADORA A LES GAVARRES »
Ditaly, la marca de cuina italiana al forn del grup La Mafia ha aterrat a Catalunya amb la inauguració fa poc més d’un mes d'un nou restaurant a Tarragona i un altre a Lleida. El de la Costa Daurada està ubicat al Centre Comercial Les Gavarres, ...
LLEGIR MÉS
MARIO GIANNI «APOSTEM AL CÀMPING ALFACS PER ESDEVENIMENTS I TURISTA SÈNIOR PER ALLARGAR LA TEMPORADA»
L’històric càmping Alfacs es troba ubicat entre el mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Un destí vacacional, en un context privilegiat, envoltat d’un paisatge de pins mediterranis a Alcanar Platja. En la darrera dècada les i...
LLEGIR MÉS
L’HISTÒRIC HOTEL LA GRAVA DEL MORELL REOBRE LES SEVES PORTES
El mes de juny ha començat amb una excel·lent notícia pel sector de l’hoteleria i la restauració.  L’Hotel La Grava -situat al municipi del Morell- ha reobert després d’una dècada en silenci des d’aquell 24 de juny del 2014 en que va h...
LLEGIR MÉS
ALBERT GUZMÁN, CUINA D’AUTOR QUE FUIG DE L’ABSTRACCIÓ
Al restaurant Albert Guzmán el vostre paladar es delectarà amb plats creatius i sabors autèntics, cuinats amb producte local i maridats amb una veritable passió pel territori. Fins el pròxim 20 de juny al número 255 del Carrer Sant Isidre es p...
LLEGIR MÉS
2 de juliol de 2025
MALDITA BARRA: EL BISTRO GASTRO AMB ÀNIMA 'DE ESPONA' AL COR DE L'EIXAMPLE
Maldita Barra és una de les novetats en el panorama gastronòmic barceloní. Ara fa just un any que aquest bistro que fusiona gastronomia, art, moda ...
Llegir Article
26 de juny de 2025
EVELYN MARQUES GUANYA LA ‘BECA OLYMPUS’ 2025
Evelyn Marques, estudiant de primer curs de Gràfica Publicitaria a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és la guanyadora de la...
Llegir Article
25 de juny de 2025
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN INVESTEIX TRES NOUS ACADÈMICS EN LA VISITA A LES 3 MARIAS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha investit tres nous membres en la seva primera visita del curs 2025-2026, realitzada al restaurant c...
Llegir Article
22 de juny de 2025
EL 29 DE JUNY RETORNA LA POLLADA AL CARRER SANT PERE DEL SERRALLO
La Pollada del Serrallo retorna el pròxim 29 de juny després d’un any de parèntesi per culpa de les obres al barri mariner del Serrallo. Aquest e...
Llegir Article
21 de juny de 2025
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA VISITA BALFEGÓ
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha portat a terme una visita a les instal·lacions de Balfegó, líder mundial en pesca, estudi i comerciali...
Llegir Article
18 de juny de 2025
EL FUTBOL MÉS SOLIDARI AQUEST DIJOUS AL MEDITERRANEAN SPORTS HUB
Mediterranean Sports Hub - Futbol Salou es convertirà aquest dijous a la tarda en l’epicentre de la solidaritat futbolística al nostre territori. ...
Llegir Article
15 de maig de 2025
MIRÓ REVOLUCIONA L'APERITIU AMB UNA NOVETAT SENSE ALCOHOL
Miró Vermouth ha fet un pas endavant amb el llançament de Miró Zero, una nova gamma d’aperitius sense alcohol dissenyada per a aquells que volen ...
Llegir Article
14 de maig de 2025
INFINITUM PENJA EL ‘SOLD OUT’ PER LA FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA
La primera edició de la Fira del Vi i la Gastronomia que se celebrarà d’aquí dos caps de setmana a INFINITUM, ha penjat el cartell de no hi ha en...
Llegir Article
12 de maig de 2025
YZAGUIRRE DESVETLLA ELS SECRETS DEL VERMUT EN LA SEVA MAJESTUOSA BODEGA
Bodegas Yzaguirre, ha aixecat el teló de l’Yzaguirre Experience, una visita guiada a les seves noves instal·lacions del Morell i que permet als a...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross