Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA ES DELECTA A LA CALA VISITANT EL MOLÍ DELS AVIS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Moli dels Avis. Un establiment situat al número 74 del carrer Andreu Llambrich i que el pròxim any celebrarà les seves dues dècades de vida. Dirigit per Josep ...
LLEGIR MÉS
WARREN MÁRQUEZ «VULL TRANSMETRE FELICITAT AMB LA MEVA CUINA AL RESTAURANT FLAMINGO»
El xef Warren Márquez és una de les novetats destacades del restaurant Flamingo, situat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La seva incorporació vol aportar un salt de qualitat a nivell gastronòmic, amb un estil que combina innovació ...
LLEGIR MÉS
EL WINDSOR TRAÇA UN MAPA GASTRONÒMIC QUE HOMENATJA CATALUNYA
En una setmana on tots els focus apunten al Gastronomic Forum de Barcelona, nosaltres desviem el punt de mira i el dirigim cap a l’Eixample. Al número 286 del carrer Còrcega de la capital barcelonina ens disposem a recórrer la gastronomia catala...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: ON LA TARDOR ES TASTA PLAT A PLAT
El Celler Joan Pàmies és molt més que un restaurant gastronòmic: és una declaració d’amor al paisatge de temporada i de responsabilitat envers els petits productors de l’entorn. En plena tardor, quan els colors del camp s’enfosqueixen i...
LLEGIR MÉS
13 de novembre de 2025
TRANSGOURMET TANCA LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI AMB UNA GRAN FESTA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA
Transgourmet Ibèrica ha culminat la celebració del seu centenari amb un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona, en un any es...
Llegir Article
11 de novembre de 2025
INNOVACIÓ, TRADICIÓ I PRODUCTE LOCAL MARQUEN LA JORNADA GASTRO DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Innovació gastronòmica sense perdre’n l’essència ni la tradició. La jornada que la Diputació de Tarragona ha dut a terme a Salou, en el marc ...
Llegir Article
11 de novembre de 2025
GESSAMÍ CARAMÉS DONA EL TRET DE SORTIDA A CUNIT A LA RUTA DEL XATÓ 25-26
El Centre Cívic Cal Cego de Cunit ha acollit aquest dimarts l’acte d’inauguració oficial de la Ruta del Xató 2025-2026, un projecte gastronòmi...
Llegir Article
29 d'octubre de 2025
EL ‘TARDEIG SOLIDARI’ DEL RINCONCITO DE MANEL I LA DISCOTECA FLASHBACK ACONSEGUEIX 5.835 € EN FAVOR DE LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER
La tercera edició del ‘Tardeig Solidari’ impulsat pel Rinconcito de Manel i la discoteca Flashback Salou, celebrat el divendres 17 d’octubre, h...
Llegir Article
28 d'octubre de 2025
CUADRAT VALLEY I SAROA PORTEN UNA GASTRONOMIA ÚNICA AL COR DEL MOLÍ EL 15 DE NOVEMBRE
La Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes impulsa un projecte singular en el marc de la Regió Europea de la Gastronomia, que convertirà quatr...
Llegir Article
23 d'octubre de 2025
INNOCÀMPING RECONEIX AMB EL PREMI D’HONOR A ANTONIO GIMÉNEZ, DEL PLAYA MONTROIG CAMPING RESORT
Innocàmping, el Saló Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i els Allotjaments turístics ha guardonat a Antonio Giménez, propieta...
Llegir Article
6 de novembre de 2025
SAVI CONVERTIRÀ SALOU EN EPICENTRE DEL VI AQUEST CAP DE SETMANA
Salou es prepara per viure la primera edició de ‘SAVI, la Fira del Vi’ que se celebra demà i fins diumenge a l’Hotel Olympus Palace 4*. Un es...
Llegir Article
4 de novembre de 2025
SAVI ALÇA EL TELÓ AMB UN DEBAT COM A ACTE PREVI A LA INAUGURACIÓ DE LA FIRA DEL VI DE SALOU
SAVI, la Fira del Vi de Salou que aquest cap de setmana s’estrena a la capital de la Costa Daurada, ha arrencat els actes previs de la fira amb una ...
Llegir Article
1 de novembre de 2025
SR. GIL CRISTIÀ «SAVI UNEIX VI, GASTRONOMIA I L'HOSPITALITAT DE SALOU»
Del 7 al 9 de novembre, l’Hotel Olympus Palace de Salou acollirà la primera edició de SAVI, la Fira del Vi de Salou, una iniciativa gratuïta i o...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross