MIRYAM | L’Escala
MIRYAM | L’Escala
QUALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA:
Ronda del Pedró, 4. 17130 L’Escala.
HORARIS:
De 13,00 a 15,30 i de 20.00 a 22,30. Tanca diumenge nit, excepte juliol i agost. Per vacances, tanca del 6 al 24 de novembre

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Galicia, amb plats abundants i apetito-sos, ben elaborats pel cap de cuina Martí Boix Núñez. La decoració dels dos menjadors del restaurant és rústica, dirigeix la sala el propietari i el celler, ben dotat, amb unes 500 referències. El millor és deixar-se aconsellar pel patró i disposar-se a gaudir d’un àpat amb els millors productes de la mar. Disposen d’una terrassa interior a l’estiu. Tenen 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Amanida de tomata i ventresca de tonyina: 12,00 €
– Ostres vives: 11,00 €
– Peix variat al forn: 27,50 €
– Rap amb gambes i cloïsses: 30,00 €
– Rossejat de fideus: 14,00 €
– Pastís de iogurt: 4,50 €
– Menú: 16,00 €
– Menú degustació: 44,00 €
– Vi de la Casa: DO Empordà, 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
972 77 02 87
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross