Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Galicia, amb plats abundants i apetito-sos, ben elaborats pel cap de cuina Martí Boix Núñez. La decoració dels dos menjadors del restaurant és rústica, dirigeix la sala el propietari i el celler, ben dotat, amb unes 500 referències. El millor és deixar-se aconsellar pel patró i disposar-se a gaudir d’un àpat amb els millors productes de la mar. Disposen d’una terrassa interior a l’estiu. Tenen 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Amanida de tomata i ventresca de tonyina: 12,00 €
– Ostres vives: 11,00 €
– Peix variat al forn: 27,50 €
– Rap amb gambes i cloïsses: 30,00 €
– Rossejat de fideus: 14,00 €
– Pastís de iogurt: 4,50 €
– Menú: 16,00 €
– Menú degustació: 44,00 €
– Vi de la Casa: DO Empordà, 17,00 €