Sorprèn gratament per la seva elegant marc, l’acurat servei professional i, el que és més important, la seva exquisida cuina de producte de proximitat i tocs llatinoamericans, amb una excel·lent relació qualitat / preu. Sens dubte és un gran referent gastronòmic de Reus, plenament consolidat després dels seus dos primers anys de trajectòria. Manuel Hidalgo, amb un gran bagatge internacional, i després de treballar en diverses cuines del Camp de Tarragona va obrir el seu propi restaurant l’any 2017 a Reus amb aquest curiós nom que s’inspira en que ell i la seva dona són el mirall dels seus tres fills. Elabora una cuina d’autor que ofereix bàsicament tres menús, que canvien cada setmana, amb preus de 28,50, 39,00 i 45,50 (entre setmana, 18,50). El celler té unes seixanta referènciesde vins molt seleccionats. Servei atent i professional.
Especialitats de la casa
– Musclos amb una gustosa salseta del xef
– Carpaccio de petxina de pelegrí amb una vinagreta de gerds i un pessic de kiwi
– Ceviche a l’estil de Mirall de Tres amb navalles i llenguado, esterificació de maduixes i cibulet fresc, presentat en un plat de sal gelada
– Rotllet de llenguado amb interior de gamba i un mirall de suc de gamba
– Melós de xai amb interior de foie, xocolata negra maridat
– Degustació de dolços de Mirall de Tres
– Vi de la Casa: Anossa