En Carlos i la Carmen van arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar dels paisat-ges de Pratdip, un petit poble del Baix Camp, envoltat de muntanyes. Allí hi van descobrir l’Ermita de Santa Marina, de gran devoció popular, situada a pocs quilòmetres del nucli urbà seguint la carretera que porta a Mora la Nova, a la part sudest de la Serra de Llaberia. En Carlos i la Carmen es van fer càrrec de la cura del santuari i del bar situat al costat mateix de l’ermita. Amb el pas del temps, el bar es va convertir en un restaurant i així, va néixer La Cuina d’en Carlos com un espai proper i familiar. La formació de Carlos com a cuiner és autodidacta. La seva cuina és tradicional, cuina de sempre, catalana i de muntanya, que parteix de bons productes i respecta els seus sabors, amb elaboracions adients. Els seus plats són abundants i contundents i el protagonista principal són les carns de primera categoría, especialment la caça (civet de senglar, cassoleta de cèrvol). Del menjador senzill amb tons vintage i rústics. Cal destacar l’àmplia gamma que tenen de vins i caves. També ofereix un gran assortit de whisky i gin tònics. Gaudeix d’una agradable terrassa per l’estil.
Especialitats de la casa
– Caragols
– Taula d’embotits i formatge
– Canelons
– Llonganissa
– Salmó fumat amb mantega
– Xurrasco de vedella amb guarnició
– Vi de la Casa: El Convidat,¡: 9 €