Fa més de 35 anys la família Iglesias va comprar aquest hostal a peu de carretera, amb una història centenària. Pilar Reixach dirigeix l’establiment. Al capdavant dels fogons, es troben la filla Angelina Iglesies i el nét Joan Masseguer, elaboren una saborosa i suculenta cuina volcànica. Innovació de plats sobre cuina volcànica i elaboració de postres amb gelats de la fageda. El menjador, de senzilla decoració, està sota la direcció de Miquel Iglesies i de la seva dona Montse Masdeu. Marc Font exerceix de sommelier. Servei familiar i amable.
Especialitats de la casa
– Remenat de mongetes de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets: 9,80 €
– Ànec amb peres: 12,90 €
– Vedella amb bolets: 8,65 €
– Mousse de iogurt de la Fageda amb poma: 4,50 €
– :
– :
– Menú: 12,00 €
– Menú degustació: 30,00 €
– Vi de la Casa: Empordà, 17,00 €