HOSTAL DELS ÓSSOS | Olot
HOSTAL DELS ÓSSOS | Olot
QUALIFICACIÓ: 6,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA:
Ctra. Olot-Santa Pau, km 2,7. Batet. 17812 Olot.
HORARIS:
De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dijous i juliol

Fa més de 35 anys la família Iglesias va comprar aquest hostal a peu de carretera, amb una història centenària. Pilar Reixach dirigeix l’establiment. Al capdavant dels fogons, es troben la filla Angelina Iglesies i el nét Joan Masseguer, elaboren una saborosa i suculenta cuina volcànica. Innovació de plats sobre cuina volcànica i elaboració de postres amb gelats de la fageda. El menjador, de senzilla decoració, està sota la direcció de Miquel Iglesies i de la seva dona Montse Masdeu. Marc Font exerceix de sommelier. Servei familiar i amable.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Remenat de mongetes de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets: 9,80 €
– Ànec amb peres: 12,90 €
– Vedella amb bolets: 8,65 €
– Mousse de iogurt de la Fageda amb poma: 4,50 €
– :
– :
– Menú: 12,00 €
– Menú degustació: 30,00 €
– Vi de la Casa: Empordà, 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
972 26 61 34 – 972 27 08 17
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross